Gravesova Basedowova choroba: Priberanie a liečba Thyrozolom
Ahojte , viem sa pri tomto type skôr chudne ale je tu niekto kto práveže pribral ? V Tom zmysle že mal neskutočnu chuť jesť ? Pomohol vám Thyrozol? Cítili ste sa pri liecbe menej unavený ?
Ďakujem
Ja mam a pribrala som. Akoze, nie nejak vyrazne, ale pribrala som zo 3 kila, lebo nonstop som bola hladna a stale som nieco mala v ustach. Ja sa ale aj dost hybem a myslim, ze keby som nemala pohyb, tak by ten prirastok na vahe bol este vyssi. Aktualne beriem par tyzdnov Thyrozol a neviem, subjektivne sa citim este horsie, nez som sa citila vtedy, ked som ho nebrala. Ale jem menej, lebo si davam pozor, aby som sa neprezierala. Hladna som stale rovnako ako predtym. Vraj mam este vydrzat chvilu, kym liecba zaberie... tak cakam 🤷♀️
Ja mam a pribrala som. Akoze, nie nejak vyrazne, ale pribrala som zo 3 kila, lebo nonstop som bola hladna a stale som nieco mala v ustach. Ja sa ale aj dost hybem a myslim, ze keby som nemala pohyb, tak by ten prirastok na vahe bol este vyssi. Aktualne beriem par tyzdnov Thyrozol a neviem, subjektivne sa citim este horsie, nez som sa citila vtedy, ked som ho nebrala. Ale jem menej, lebo si davam pozor, aby som sa neprezierala. Hladna som stale rovnako ako predtym. Vraj mam este vydrzat chvilu, kym liecba zaberie... tak cakam 🤷♀️
@anonym_c62edf ja ho mám od včera mala som veľmi zlé výsledky , 20 kíl hore, únava ... Lebo nervozita jedno s druhým a nekonečný hlad... Normálne to neviem ani popísať aký hlad mám...
@anonym_c62edf ja ho mám od včera mala som veľmi zlé výsledky , 20 kíl hore, únava ... Lebo nervozita jedno s druhým a nekonečný hlad... Normálne to neviem ani popísať aký hlad mám...
@anonym_autor rozumiem, tiez som nonstop hladna. A mam pocit, ze cim viac jem, tym viac som hladna. Az mi je na odpadnutie, normalne slabost, hmla pred ocami, tras tela... Snaz sa aspon hybat, ked tolko jes, aby si potom nebola nestastna zo seba.
Citala som, ze tak 3 tyzdne trva, kym Thyrozol zaberie. Takze ja este cakam. O tyzden aj nieco mam kontrolu a ak sa to nezlepsi, asi sa zvysi davka. Drzim palce
@anonym_autor tak ale tam treba dat čas tomu lieku , to tak 3-4 tyždne, ideál 3 mesiace
možno prve zmeny malé pocitiš až po tyždni
nemusi to mat suvislost so štitnou, môže nastupovat perinomenopauza už
tam je vykyv nalad, priberanie , nespavost, podraždenost
@anonym_autor tak ale tam treba dat čas tomu lieku , to tak 3-4 tyždne, ideál 3 mesiace
možno prve zmeny malé pocitiš až po tyždni
nemusi to mat suvislost so štitnou, môže nastupovat perinomenopauza už
tam je vykyv nalad, priberanie , nespavost, podraždenost
@sara07 mám 30 není som ani rok od pôrodu. Aj malá dá niekedy zabrať , zlý spánok a je to

@anonym_autor pomohla mi operácii sz. Grawes je zla choroba, môžete pri nej vypulit oči. Štítnu von a ihneď po operácii eurhyrox aby hodnoty TSH po op boli do 1.