Gynekológ MUDr. Jenčo verzus MUDr. Šimo v Zvolene
Ahojte hľadám si nového gynekológa vo Zvolene. Je mi veľmi sympatický Jenčo, len sa k nemu neviem nijakým spôsobom dopracovať, tým pádom neviem či vôbec ordinuje. O Šimovi som počula tiež samé dobré veci, ale u neho sa zase platia poplatky (neviem však v akej výške). Viete mi prosím poradiť?
@jankasovicka Jenco je super, ale zda sa mi, ze on robi len v nemocnici na oddeleni. Z nemocnicnych lekarov ordinuje asi len Olajcova, Kobidova a Haring na poliklinike, aj to len v urcite dni v tyzdni sa striedaju v ambulancii. Simo ma vlastnu ordinaciu, chodi k nemu moja kamaratka a je velmi spokojna. Sice zaplatis nejaky poplatok, ale zoberu ta vzdy na cas, kedy sa objednas. Vraj su velmi mili aj so sestrickou a maju tam aj prijemne prostredie. Ja som Sima zazila len v nemocnici, aj to len velmi okrajovo. Na mna urobil taky neutralny dojem - ani, ani. K svojim pacientkam, ktore vtedy lezali na gyn. oddeleni sa vsak spraval velmi milo, chodil za nimi, zaujimal sa.
dakujem žienky, nakoniec som išla ku šimovy noooo veru radšej by som mala jenča alebo haška. Len oni robia iba v nemocnici :/ škoda. ŠImo je stará škola, nie zlý človek ale ked mi povedal žedieťa predsa v brušku nemôôôôže čkať som si pomyslela svoje. Aj k sonu ma nútil a ine veci. Proste akonahle budem mať možnosť idem k niekomu inemu. INak ludia su to milý ajso sestričkou, len trošku zamrzli.
@jankasovicka Urcite chod k niekomu lepsiemu 🙂 Nam sa s partnerom dlho nedarilo tehu a doktor neurobil nic, ziadne vysetrenia, nic neriesil. Takisto tam boli ine dovody preco som sa "zbalila" a isla prec.

Ja chodim k Simovi.. plati sa u neho rocny poplatok 10e a v tehu som za kazde sono platila 2e.. posledny mesiac som uz neplatila nic. Som s nim velmi spokojna. A aj so sestrickou. Su velmi mily a ludsky .. 🙂