Hemoroid
Nekonecny pribeh toto....10rokov mavam zilu, ale po par dnoch sa to vzdy stiahlo....teraz mam problem uz skoro 2mesiace...zilu mam vnutri(kedysi som mala len vonku),ale este v citlvej casti, cize ju citim ci je vnutri, ci vyjde von🤦 su dni kedy je to lepsie, rano po toalete sa da zatlacit dnu a je to ok, ine dni sa zatlacit neda a boli....v praci som cele dni na nohach, vtedy je to cisty pruser.
Bola som s tym na gastre, objednali ma na rektoskopiu, cely den predtym som mala pit šaraticu....no to sa zas ta zila podrazdila neskutocne....vysetrenie dopadlo ok, len jedna udajne 3mm zilka tam je, mam skusat maste a brat detralex...inak uz len operovat.
Mam doma maste faktu, rectovenal, preparation, hemorrelax, ....a este par dalsich, davam obklady z odvaru z dubovej kory....mate napad aka mast by este mohla pomoct? Z casti sa mi zda, ze uz aj samotna koža uz pali, ze to stale natieram...ale pali ma len miesto kde je ta zila🤦 som zufala, operaciu teraz nemozem podstupit, jedine si ju naplanovat pocas dovolenky v lete....mate nejaky napad co s tym?
@joesvk zabudla som napisat ze po tomto som mala pred rokom taku reakciu....opuch vnutri, aj zvonku....asi mam alergiu na nieco v tomto konkretnom lieku
Ty čo riadis svetovú banku? Však operáciu ti neurobia, že dnes ideš k doktorovi a zajtra ti dá termin
@pribinak no nieco take😆 ani zlomit nohu si nikto nemoze😉 zbytocne budem rozpisovat, teraz ani najblizsie tyzdne to riesit nemozem....hladam nieco ako to prezit kym to bude riesitelne....(ani termin 29.7 mi momentalny stav neporiesi)
Ahoj, vyskúšaj gel z dubovej kory, ten detralex uzivaj ako je napisane v pribalovom letaku, na začiatku je viac tabliet, sem tam si daj chladivy obkald na oblast konecnika, sprcha po veľkej potrebe, vlhceny toaletak dolezita je aj strava a dostatok tekutín
Skus zmenit stravu,vela vlakniny,zeleniny,celozrnny chlieb.Menej jest a kvalitne.Vela tekutin...
Hemeroidy aj po zákroku sa môžu vrátiť aj genetika ale hlavne strava ,stres nesmiete črevo namáhať zlou stravou a odporúčam Psyllium (lekáreň) pridávať do jedla len čistú vodu žiadna káva, čokoláda a vysadiť všetky mastičky ! Len sedavý kúpeľ čistá voda a zabali z dubovej kôry (sypana ) nie čaj píšem z vlastnej skúsenosti
deobexil h. masticka co obsahuje len lidokain. A vnutorne detralex tak ako je v letaku pri akutnom hemoroidalnom ataku. Malo by to pomoct. a pred stolicou mazat, hoc sudokremom aj 2cm dnu ...nech ma kako lahsi vybeh, po stolici umyt vodou nechat prud vody tiect najlepsie studena, potom vysusit, namazat. a do stravy denne lanove semiacka.

Dobré sú čipky napr ProctoGlyvenol.