icon

Hľadám odborníka na zápaly a výtoky na východe

miapia
25. mar 2013

ahojte baby. mam 26 rokov a som z pristupu nasich lekarov v presove sklamana. Moja gynekologicka si zo mnou nevie rady, jej pristup je asi taky , ze mam dlhodoby gyn. problem s vytokom a zapalom a je to tym smerom pokus omyl- cize milion vyterov a masticiek.prva lekarka ma pol roka liecila na kvasinky, ktore som nikdy nemala a druha len na mne skusa. Som z toho unavena, sklamana.Pocula som o dobrych odbornikoch v Poprade, avsak ti su z kapacitnych dovodov pre nove pacientky nedostupni. Tak som hladala v Ke, ale ke nepoznam alebo Vt. Mate nejaka skusenost?

Strana
z2
julka188
25. mar 2013

a u koho si uz bola konkretne?

salo
25. mar 2013

@miapia Ahoj, tak ja som na tom rovnako ako ty. Vyse roka opakované zápaly bakter. povodu. Kopec atb., čipok, mastičiek a nič nepomaha... Imunita na 1notku, nikto nevie, čo to sposobuje, tiež som už z toho zufala ☹ Ty mavaš ake zapaly ked nie kvasinkové? Ja stale ecoly, enterocok...

miapia
autor
25. mar 2013

Mudr. Kosova-ta brala peniaze doslova za vsetko, cakalo sa u nej pol dna a vysledok ziadny a etraz chodim k Mudr. Kleinovej, co je lepsie trocha, nelieci ma neexistujuce kvasinky dookola, ale tiez si nevie rady s mojim problemom 😖

miapia
autor
25. mar 2013

ahoj Salo , ja tiez vkuse dookola masivny nalez crevnych bakterii e coli, gardnerela, enterokoky...... jeden Ba lekar, inac velmi erudovany Mudr. Kliment mi napisal ze liecba tychto bakterii nevedie k nicomu iba ak do zacarovaneho kruhu, lebo posva nikdy nieje sterilna....brala som silne injekcie na imunitu 3 druhy a nic nepomaha....chcela som aby mi lekarka zmerala aspon Ph , tak ona to vraj nerobi....proste som zufala a neviem kam ist

miapia
autor
25. mar 2013

kebyze som bola z Blavy, kde sa koncentuje vacsie mnozstvo odbornikov ☹ ☹ ☹ , mavm v kuse silny vytok, co je podla lekarky ok(aj ked som ho nikdy predtym, nemala a dost mi to vadi), priatel so mnou preto odmieta spavat, lebo som tam dole strasne kysla a pali ho potom penis...sex som nemala rok aj nieco..aj vytok mam kysly priserne a plus ma strasne páli vulva.....jedine co pomaha su studene obklady

miapia
autor
25. mar 2013

proste sa takto neda zit, mam z toho silne depresie..nikdy som gynekologicke problemy nemala a teraz toto 😨 😨 😨 nevravim o tom kolko liekov som pobrala, liecitelia, caje bylinky nepomahaju....

salo
25. mar 2013

@miapia no, aspon už viem, že som neni jedina... 😒 Ja presne ako ty, tiež som brala drahe inekcie na podporu imunity (aj ked mam imunitu dobru), aj lieky a ani trocha to nepomohlo ☹ Teraz skusam gemmoterapiu - bylinkove tinktury a lactofeel. Tiež mám stale, svrbenie, palenie, viac sa cítim horšie ako lepšie... Ppytaj sa na autovakcínu, mohla by na to pomocť. Ja som si ju chcela dať urobiť, ale pokušame sa o babatko tak s tym musím počkať až po tehu (ak sa vobec zadarí) Ty maš deti? Ako dlho to užž máš?

salo
25. mar 2013

@miapia uplne viem čo prežívaš, som na tom rovnako ☹ same depky z toho mam...

miapia
autor
25. mar 2013

salo- no za autovakcinu som dala minule 100 eur a predstav si ze ako naschval s ami nic nevykultivovalo tak idem v stvrtok znova na vyter

miapia
autor
25. mar 2013

no deti nemam a obavam sa, ci ich vobec mat budem .... mam strasne kysly vytok, som ako citron cely cyklus je to hnus a ktomu pálenie, tak problem mam 1 rok......nikdy predtym som zadne problemy nemala...

salo
25. mar 2013

@salo nechapem prečo ti dr. nechce zmerať ph, však to je normálny, štandardný postup pri vyšetrovaní...ASi zmen dr. Ozaj, skus si kupiť anionové vložky, tam je tester na meranie ph v pošve.

salo
25. mar 2013

@miapia tak ja už jedno dieťa mam, chvalabohu... mam 27r. a zapalmy trpím od 16r, ako som otehotnela tak som nejakým zazrakom nemala vobec žiadne problémy, až ked som prestala kojiť sa mi to vrátilo a od vtedy to mám stále...už je to vyše roka ☹ Teraz sa snažíme o druhé, tak snád sa zase zadarí..

miapia
autor
25. mar 2013

tak ako bola som prekvapena, ze tento zakladny ukon lekarka nerobi, som sa doslova nasrala a kupila si sama papieriky z lekarne, ale tie su velmi velmi nepresne, mali len tie univerzalne, lekarnickla na mna tiez kukala jak na vyjavenie,,,,boze v akom zapadakove to zijeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!! NECHAPEM ZE V 21 STOROCI je klasicky vyter provotne vysetrenie a povazovane za najdokonalejsie,,,, vyter si mozem spravit aj sama a vyter ma mat len pomocny charatker, ved sa nema liecit vysledok na papieri , ale clovek...a neuveris tie anionove vlozky som skusala, za tie peniaze som mohla mat dovolenku pri mori nic mi nepomohlo....

miapia
autor
25. mar 2013

mne sa kvoli tomu rozpadava vztah, sex na bode mrazu, som nervozna, unavena, podrazdena, malokto si to vie predstavit ake to je SEDIET CELY DEN NA HORIACEJ SVIECKE DOSLOVA!!! ☹ ☹ ☹ , kazia sa mi medziludske vztahy kvoli tomu, som zla k rodine.... a ani sproste antidepresiva (neviem na co mi ich dali, ak problem mam dole) nezaberaju

sashabb
25. mar 2013

@salo
@miapia

Baby, a lieči sa zarovno vami aj vaš partner? Nakoľko on môže byť príčina, že sa Vám tento problém stále vracia. Nemusí mať totižto ani žiadne príznaky, no môže Vás opakovane "nakaziť"

salo
25. mar 2013

a ked ti dr. robila vyter tak len z posvy ci až z krcka maternice?

salo
25. mar 2013

@miapia To si nevie nikto predstaviť, len ten kto to preživa... Moj sexuálny život je na tom tak ako u teba, nemam na to vobec chuť, ved kto by aj mal, ked ho to bolí...

miapia
autor
25. mar 2013

sashabb : ja so so svojim partnerom nemala spolocne nic posledny rok....SALO: robila mi len z posvy, ale ja si myslim ze budem mat nieco na krcku, nejaku ektopiu, nieje predsa mozne aby som mala len tak vytoky, ktore som nikdy nemavala!!! boze aky musi byt nadherny pocit byt zdrava.... ☹ ☹ ☹ ..na vyter z krcka si musim pockat do maja, ale ja to dovtedy nevydrzim! chcem od nej zobrat kartu a ost niekde inde len tu sa chcem informovat ci maju baby s nejakym gyndarom dobru skusenost...

salo
25. mar 2013

@sashabb moj mm bol na urologii, a bol v poriadku a tieto problemy som mala aj ked sme používali kondom...

salo
25. mar 2013

@miapia ja som vymenila 3 gyndošov a žiadny na nič neprišiel a teraz uvažujem, že zase vymenim dr. A to tvoj priatel vydrži tak dlho bez sexu????

miapia
autor
25. mar 2013

mala som robeny aj hormonalny profil-mierne zvyseny testak(vytoky mam aj odvtedy co som prestala uzivat HAK), pohlavne choroby aj mykoplazmy, ureoplazmy, chlamydie negativne ....

miapia
autor
25. mar 2013

ano vydrzi a jemu to aj vyhovuje, mame dost silnu krizu a uvazujem o ukonceni, je to v troskach ...moje zdravie, vztah,,,, a ty zijes v akom meste ak sa smiem spytat?

salo
25. mar 2013

@salo ešte ma napadlo, bol ti robeny hormonálny profil? vraj aj to može byť príčina tychto problemov, ak hormony hapruju

miapia
autor
25. mar 2013

bola som aj na urologii, inac mam aj iny problem zdravotny vysoke ASLO norma ma byt 0 az 200 a ja mam 1000, ale to vraj nema s mojimi gyn. problemami suvis

miapia
autor
25. mar 2013

ano salo, bol mi robeny, brala som duphaston na jeden mesiac, cyklus mam krasne ukazokovy 28 dnovy ako hodinky, a akurat mam miesren zvyseny testosteron, ale to ma vraj vela zien tak netusim .....ked som zacala mat problemy preslo vela zmien, akurat som vtedy koncila vysoku skolu(stres)nastupila do prvej prace, brala som agresivny liek na plet Roacctane, prestala som uzivat HAK a dost som aj pribrala (15 kg) ...je tu viac faktorov

salo
25. mar 2013

ja som zo ZA

miapia
autor
25. mar 2013

blbost je v tom, ze musis byt u daneho lekara pol roka......je ROZDIEL nemat problemy a chodit len na preventivky a trapit sa ako ja-byt u zenskej raz do mesiaca aj viac krat ☹ ☹ ☹

salo
25. mar 2013

o tom neviem, že musiš byt u daneho lekara pol roka... ja tiež chodim na gyndu ako na klavir. v dnešnej dobe je to tak, že ak si človek nepomože sam, tak mu nepomože nikto...

miapia
autor
25. mar 2013

no ano zmluva sa podpisuje minimalne na pol roka, kvoli ZP. no hadam tu nekto da svoj tip, lekara co mu pomohol

opicaskorica
25. mar 2013

Ja tiez mavam tieto problemy, najvacsi je vsak v tom, ze ked to uz raz mate, tak sa toho nezbavite, aj ked to na cas liekmi date pod kontrolu, za cas sa to zase vrati. Problem je vsak vnutorny... mne osobne pomoze na dlhy cas (az kym na svoj problem nezabudnem a neprestanem si davat pozor na zivotospravu), tak rok - rok a pol mam pokoj. Ide vlastne o to, ze vsetky tieto pliagy, co mame v posve sa krmia sacharidmi, z toho ziju, ked ich maju dost, zacne sa im darit. Potom sa mozete mazat, davat si tyzdne Macmirory, po kazdych kramoch je to tu znova. Jedine co mozete spravit je aspon na 2 mesiace vyradit sacharidy a v tele tak ziskat acidobazicku rovnovahu. Nie je to vsak nic prijemne (okrem tych kil, ktore pojdu dolu), kedze sacharidy su vsade (cestoviny, chlieb, zemiaky, ryza, paradajky, zakazane su plesnove syry, sladke mlieko atd atd. Najlepsie kyslomliecne vyrobky ako acidko, zakysanka, dobre je kupit si koloidne striebro a xylitol - tymto cukrom sa kvasinky nekrmia. Treba to vsak robit naplno, nie napolovicu, to nema vyznam. A najlepsie na tom je to, ze toto vam ziaden doktor nepovie, radsej budu donemoty predpisovat lieky... vsak biznis je biznis.

Strana
z2