icon

Hrozny kasel pri chripke

Dnes o 07:53

Co vam pomohlo na ten hrozny kasel? Mam uz po chripke. Asi 5 dni co nemam horucky, ostal uz len ten hrozny kasel. Beriem este erdomed ale nemam pocit ze nieco pomaha.

anonym_c89828
Dnes o 08:02

A kasles sucho alebo vlhko? Lebo ak sucho a davas si Erdomed, tak si tym praveze skodis a nie pomahas.

anonym_8ef387
Dnes o 08:20

Inhalovanie cerstveho koloidneho striebra 20ppm. Plus sirup stopkasel. My sme mali hlienovy kasel..

autor
Dnes o 08:26
@anonym_c89828

A kasles sucho alebo vlhko? Lebo ak sucho a davas si Erdomed, tak si tym praveze skodis a nie pomahas.

@anonym_c89828 taky zmiesany kasel to je, aj vlhko aj sucho

anonym_c89828
Dnes o 08:39
@anonym_autor

@anonym_autor a aj este nieco vykasles? Mas pocit zahlienenia?

fidorka7
Dnes o 09:08

@anonym_autor som 3 týždne PN. Na začiatku crp vyššie ako 90 a lekárka mi urobila testy na mykopl.a chlamýdie, obe vysoko pozitívne. Takže beriem iné ATB už 12 dní a ešte 9 budem a konečne sa ten kašeľ zlepšuje.

simsalabim
Dnes o 09:30
@anonym_autor

@anonym_autor chce to iba cas. Ja som 4 mesiace po zapale pluc a hovorili mi, ze kasel moze trvat aj 3-4 mesiace a az potom slabnut.. a je to tak.

lenusiatko
Dnes o 10:02

Pri chripke kasel aj 3-4 tyzdne. Syn uziva Erdomed a vypluva vsetky hlieny, taky bordel som este nevidela.

autor
Dnes o 10:11
@fidorka7

@anonym_autor som 3 týždne PN. Na začiatku crp vyššie ako 90 a lekárka mi urobila testy na mykopl.a chlamýdie, obe vysoko pozitívne. Takže beriem iné ATB už 12 dní a ešte 9 budem a konečne sa ten kašeľ zlepšuje.

@fidorka7 crp som mala 11

autor
Dnes o 10:12
@anonym_c89828

@anonym_autor a aj este nieco vykasles? Mas pocit zahlienenia?

@anonym_c89828 ano mam pocit zahlienenia a obcas aj vykaslem

autor
Dnes o 10:13
@simsalabim

@anonym_autor chce to iba cas. Ja som 4 mesiace po zapale pluc a hovorili mi, ze kasel moze trvat aj 3-4 mesiace a az potom slabnut.. a je to tak.

@simsalabim ako si zistila ze mas zapal pluc? To je moj strasiak ze to prejde na pluca

anonym_09062b
Dnes o 10:15

@anonym_autor erdomed ti podporuje kasel
- vykasliavanie
Ak mas suchy kasel tak tussin alebo kodein od lekara
Ak vlhky tak len erdomed dalej a kaslat kaslat

simsalabim
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@simsalabim ako si zistila ze mas zapal pluc? To je moj strasiak ze to prejde na pluca

@anonym_autor hlavne vysoke neustupujuce horucky ani po atb, nereagujuce na lieky od horucky, takze to dr riesila dalej.