Hrozny kasel pri chripke
Co vam pomohlo na ten hrozny kasel? Mam uz po chripke. Asi 5 dni co nemam horucky, ostal uz len ten hrozny kasel. Beriem este erdomed ale nemam pocit ze nieco pomaha.
Inhalovanie cerstveho koloidneho striebra 20ppm. Plus sirup stopkasel. My sme mali hlienovy kasel..
A kasles sucho alebo vlhko? Lebo ak sucho a davas si Erdomed, tak si tym praveze skodis a nie pomahas.
@anonym_c89828 taky zmiesany kasel to je, aj vlhko aj sucho
@anonym_autor a aj este nieco vykasles? Mas pocit zahlienenia?
@anonym_autor som 3 týždne PN. Na začiatku crp vyššie ako 90 a lekárka mi urobila testy na mykopl.a chlamýdie, obe vysoko pozitívne. Takže beriem iné ATB už 12 dní a ešte 9 budem a konečne sa ten kašeľ zlepšuje.
@anonym_autor chce to iba cas. Ja som 4 mesiace po zapale pluc a hovorili mi, ze kasel moze trvat aj 3-4 mesiace a az potom slabnut.. a je to tak.
Pri chripke kasel aj 3-4 tyzdne. Syn uziva Erdomed a vypluva vsetky hlieny, taky bordel som este nevidela.
@anonym_autor som 3 týždne PN. Na začiatku crp vyššie ako 90 a lekárka mi urobila testy na mykopl.a chlamýdie, obe vysoko pozitívne. Takže beriem iné ATB už 12 dní a ešte 9 budem a konečne sa ten kašeľ zlepšuje.
@fidorka7 crp som mala 11
@anonym_autor a aj este nieco vykasles? Mas pocit zahlienenia?
@anonym_c89828 ano mam pocit zahlienenia a obcas aj vykaslem
@anonym_autor chce to iba cas. Ja som 4 mesiace po zapale pluc a hovorili mi, ze kasel moze trvat aj 3-4 mesiace a az potom slabnut.. a je to tak.
@simsalabim ako si zistila ze mas zapal pluc? To je moj strasiak ze to prejde na pluca
@anonym_autor erdomed ti podporuje kasel
- vykasliavanie
Ak mas suchy kasel tak tussin alebo kodein od lekara
Ak vlhky tak len erdomed dalej a kaslat kaslat
@simsalabim ako si zistila ze mas zapal pluc? To je moj strasiak ze to prejde na pluca
@anonym_autor hlavne vysoke neustupujuce horucky ani po atb, nereagujuce na lieky od horucky, takze to dr riesila dalej.

A kasles sucho alebo vlhko? Lebo ak sucho a davas si Erdomed, tak si tym praveze skodis a nie pomahas.