icon

Hylak Forte spôsobuje pálenie záhy a bolesť žalúdka?

Dnes o 13:40

caute baby beriem Hylak forte kvoli dakej viroze co som chytila ale vzdy ked si ho dam tak ma hrozne zacne palit zaha a boli ma zaludok. je to tou kyselinou co je v tom? riedim si to vo vode ako pisu na obale ale je to hrozne hnusne. mate niektora podobnu skusenost? rozmyslam ci to nevysadit lebo sa citim horsie ako predtym. nie su dake probiotika co takto nedráždia žalúdok?

anonym_2f78d6
Dnes o 13:52

Vysadiť. A pozor ak si laktozova tak užívať už vôbec nemôžeš

patrike
Dnes o 15:00

To je znamy vedlajsi ucinok, precitaj si letak.

simsalabim
Dnes o 15:05

Mne Hylak vzdy robil sarapatu, nechapem, preco je tak ospevovany. Daj si probiotika v kapsuli, ak si bezlakto, tak napr Dr MAx ma vlastnu znacku bezlaktozovu.

simca06022011
Dnes o 15:09

tak ho neber, nikdy som hylaku neprisla na chut.. ak naozaj potrebujem tak nejaky probiofix si vyberiem, ale teda probiotikam sa vyhybam kolko mozem :D

maris5
Dnes o 16:49

@anonym_autor syn ma reflux a Hylak mu totalne rozbil travenie a zhorsil reflux. Vysadit a nepouzivat. Probiofix oranzove probiotika vyskusaj.

rebekanr
Dnes o 18:05

Súhlasím s babami. Tiež ho neznášam a nechápem čo na ňom všetci vidia. V nemocnici sa podáva pri zvracani, ale aj sama lekárka mi vždy hovorila ze si mam kúpiť ešte nejaké iné probio ( a ze hylak sa dáva , len preto, že je najlacnejší , ale ze je ťažký na žalúdok)