Je možné, aby narástla kostrč?
Bsby je to možné?
Ja neviem mne sa zdá že je tá kosť väčšia ako kedysi. Samozrejme som googlila. Rakovina kostí
Pri rakovine kosti by si pravdepodobne trpela zvýšenou lamavostou kosti máš nejaké patologické zlomeniny v poslednej dobe? Schudla si? Cítiš sa nejak zvláštne?
Ono sú všelijaké aj kostnej výrastky čo nič neznamenajú ja mám napríklad na nohách ak ťa to stresuje choď k lekárovi a podľa mňa to nič nebude a možno si to len namyslas
Akoze sa ti zrazu horsie sedi? Ci len opticky, ked sa obzeras v zrkadle?
Nemoze to byt skor nejaka tukova hrcka, co sa ti tam robi?
Kazdopadne sla by som s tym k doktorke, lebo aj keby to nebolo nic vazne (zhubne), niektore veci je lepsie vyriesit v zarodku, ako riskovat, ze sa zapalia, a az potom vyoperovat a podobne.
Ono je to tvrdé. Akokeby tá kostrc pokračovala ďalej a je to akokeby kosť. Nesedí sa mi horšie, ani to nevidno. Včera som si to nahmatala.. Nechcem opisovať ako ani prečo.. Je mi to aj bez toho trápne..
A si si ista, ze si to nemala rovnako aj predtym? Ja som si kostrc nikdy nehmatala 😅. Co ti to vobec napadlo.
@nikaeli exituje takzvany rastovy hormon ktory ked sa vylucuje v dospelosti tak rastu okrajove casti -ruky,prsty, chodidla moze aj kostrc atd..je to zriedkava choroba ale existuje. preto sa nikdy nesmejem nikomu ako vyzera , aleludia su primitivni a vedia velmi malo ....nehovoirm ze to je tento pripad
@angelinja vzhľadom k tomu, že už dlhé roky pracujem s ťažko postihnutými deťmi, určite medzi moje vlastnosti nepatrí výsmech a urážanie, či ponižovanie. O tom, čo píšeš, nemám vedomosť, preto som sa autorky pýtala, či tam nemá výrastok 🤷🏻♀️ s tým skúsenosť mám.
Nik nevie všetko. Nemusí byť hneď primitív.....
Nebolí ťa to.Keby si mala nejaké problémy,tak by to bolelo a riadne.Len si namýšľaš.
Kostrč sa nachádza neďaleko intímnych partií. Ošetruje sa cez konečník alebo pošvu.

A nie je to chvost?