Je salajka neškodná v potravinách?
Ahojte, myslíte, že salajka čiže jelenia soľ je neškodná v potravinách? Zjedla som na lačný žalúdok cukrovinky so salajkou a nebolo mi z nich dobre? Možno jej tam bolo viac ako treba.
No chcela som sa opýtať, či je tento potravinový doplnok neškodný, najmä vo väčšom množstve.
@lenkaalenka majn got... dlhodobo nezamestnaná, či ako?? lebo toto ozaj môže dať len niekto, kto nemá celé dni čo robiť...
No tieto problémy mali viacerí, tak asi tam niečo bolo. Nevedeli z čo, čo asi na tej oslave bolo, či viroza alebo salajka, ktorú vraj bolo cítiť v cukrovinkach. A času naozaj nemám nazvyš, ani som sa predým nestihla najesť, som zamestnaná,pritom pomerne malé deti, tak prečo také komentovanie.
@lenkaalenka skor to vidim na tu virozu ako na Salajku...niečo mohlo byt pokazene, niekto z hosti mohol mat nejaku virozu a v uzavretom priestore sa to rýchlo šíri, kto vie. A ked pišem prispevok tak uvediem viac suvislosti ..lebo tu aby si kazdy čitatel ,,pošuchal veštecku gulu,, čo asi tým dotyčna chcela povedat. Inak odporučam obratit sa na Potravinovu spravu a tam smerovat svoju otazku, podla mna vedia fundovanejšie odpovedat.

@lenkaalenka mať tak tvoje problémy 😝