icon

Je tachykardia nebezpečná?

lenkapompova
29. apr 2025
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkapompova
autor
29. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat zaťal som dostala betablokatori tabletky

majamat
Autor odpoveď zmazal
tinka_1807
29. apr 2025

@lenkapompova zálezi na príčine. Ja keď som to mávala často poslali ma na vyšetrenia - EKG, Holter, sono srdca. Výsledky - srdce zdravé, krvné testy v poriadku, ale Holter ukázal nejaké výkyvy. Výsledok: U mňa vznikaju z alergie + histaminkva intolerancia + stres. Musím si trochu dávať pozor na stravu a hlavne na stres. Akonáhle mám stres a k tomu sa pridá neopatrnosti v jedle, tak mávam arytmie. Pomáha mi vtedy užívať viac magnézia a dychové cvičenia. Ale kardiologicka povedala, že nič vážne to nie je v mojom prípade

mysiarka
30. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat a ako si to riesila, ked nie tabletkami?

lenkapompova
autor
30. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat áno mám betablokatori mi dali Nato na zníženie tepu

majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkapompova
autor
30. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat áno mám vysoký tep aj mi zistili na Holter že me rýchlo bije srdce nič mi nedali len tie tabletky

majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkapompova
autor
30. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat hej aja som chcela prestať brať lieky lebo som aj mladá ale bojím sa že prestanem brať lieky tak ešte horšie mi bude to srdce tak biť silno ja aj keď idem spať tak to veľmi cítim a terás keď beriem tie betablokatori tak mám tep 80

majamat
Autor odpoveď zmazal
lenkapompova
autor
30. apr 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat hej len keby to zmizlo hnusná vec stále to ciťiť

zuzik1407
30. apr 2025

Ja to mám od korony.brala som egilok 25,ráno aj večer.Potom sa to zlepšilo ,tak mi znížil liek,brala som len ráno ,večer boli pulzy dobre.Momentalne chcem úplne vylúčiť aj ráno,lebo padá mi tlak.Mam 100/60......Takže dúfam,že pulzy budú ok a budem bez tabletky.......

lenkapompova
autor
30. apr 2025
@zuzik1407

Ja to mám od korony.brala som egilok 25,ráno aj večer.Potom sa to zlepšilo ,tak mi znížil liek,brala som len ráno ,večer boli pulzy dobre.Momentalne chcem úplne vylúčiť aj ráno,lebo padá mi tlak.Mam 100/60......Takže dúfam,že pulzy budú ok a budem bez tabletky.......

@zuzik1407 aja si to myslím tieš nechcem brať tabletky že sa to samé upravi

nikoletkaa32
1. máj 2025

Srdcove poruchy su važna vec ale treba sa liečiť
Su na to vhodné lieky popripade sa to rieši operačne

lenkapompova
autor
1. máj 2025
@nikoletkaa32

Srdcove poruchy su važna vec ale treba sa liečiť
Su na to vhodné lieky popripade sa to rieši operačne

@nikoletkaa32 ale ja nemám srdcové problemi len mi povedali že mám tachikardiu aritmia tam žiadna nebola

zuzik1407
1. máj 2025
@lenkapompova

@zuzik1407 aja si to myslím tieš nechcem brať tabletky že sa to samé upravi

@lenkapompova ale brala som lieky ,,,možno preto sa to opravilo

hopsas
1. máj 2025

@lenkapompova mne na to jeden kardiológ predpísal tiež lieky.potom som išla k inému a ten povedal že blbosť a lieky na to netreba.... A všeobecný povedal že treba hľadať príčinu. A našiel ju až gynekológ a odstránil to.

lenkapompova
autor
1. máj 2025
@hopsas

@lenkapompova mne na to jeden kardiológ predpísal tiež lieky.potom som išla k inému a ten povedal že blbosť a lieky na to netreba.... A všeobecný povedal že treba hľadať príčinu. A našiel ju až gynekológ a odstránil to.

@hopsas aja som objednaná na ginekologiu tieš nechcem brať tabletky

lenkapompova
autor
1. máj 2025
@zuzik1407

@lenkapompova ale brala som lieky ,,,možno preto sa to opravilo

@zuzik1407 ja beriem tieš tabletky dúfam že sa upraví

hopsas
1. máj 2025
@lenkapompova

@hopsas aja som objednaná na ginekologiu tieš nechcem brať tabletky

@lenkapompova veď ja som sa o tom rozprávala aj že urobili by zo mňa kardiaka a pritom stačilo ísť za gynekológom a žiadne lieky na srdce netreba brať. Len niektorí doktori skrátka volia jednoduchšiu cestu.

lenkapompova
autor
1. máj 2025
@hopsas

@lenkapompova veď ja som sa o tom rozprávala aj že urobili by zo mňa kardiaka a pritom stačilo ísť za gynekológom a žiadne lieky na srdce netreba brať. Len niektorí doktori skrátka volia jednoduchšiu cestu.

@hopsas áno presne to máte pravdu keď zistili že mi rýchlo ide srdce dala tie tabletky ale ja nechcem brať tieš stále tabletky lebo mám aj niski tlak znich keď beriem a pulz mám keď si dám tabletky 90 potom mam 80

zuzik1407
1. máj 2025
@hopsas

@hopsas a čo bolo na gynekologii?

lenkapompova
autor
1. máj 2025
@zuzik1407

@zuzik1407 ja som ešte nebola som objednana

hopsas
1. máj 2025
@zuzik1407

@zuzik1407 problém s hormónmi ktorý spôsoboval myom a hormonálna nerovnováha zapríčinila problém so srdcom

mysiarka
13. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ja viem, ale zit s permanentne vysokym tepom asi tiez prave neprospieva.

majamat
Autor odpoveď zmazal
mysiarka
13. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat no neviem, ked ti raz srdce bije dvakrat tak rychlo ako je to bezne, tak asi to nie je normalne a v poriadku.

majamat
Autor odpoveď zmazal