Je teraz aj črevná viróza?
Ahojte, je teraz prosim nejaka crevna viroza? Vsade iba tu super chripku uvadzaju ale samotnu crevnu som nepostrehla … dakujem 🙂
@bejcsi1988 dobry vecer. Mozem sa opytat aky ste mali priebeh?
@dominika1640 zdravim, ja ziadne, ale priatelov otec mal - zrazu doslo zle od brucha, krce silne, triaslo ho, zacalo ho hnat, 3-4 dni to mal, triaslo od zimy a ledva jedol … potom mu to preslo … a teda boli sme s nim v kontakte , preto som sa pytala aj tu ci je daco teraz vonku a ci sa mam pripravit psychicky ze by sme chytili od neho aj my 🙈
@dominika1640 zdravim, ja ziadne, ale priatelov otec mal - zrazu doslo zle od brucha, krce silne, triaslo ho, zacalo ho hnat, 3-4 dni to mal, triaslo od zimy a ledva jedol … potom mu to preslo … a teda boli sme s nim v kontakte , preto som sa pytala aj tu ci je daco teraz vonku a ci sa mam pripravit psychicky ze by sme chytili od neho aj my 🙈
@bejcsi1988 no tak snad vas to obide.. ja som mala tieto krce a doteraz mam brucho zle ze neviem nic zjest uz to bude 2tyzdne a teraz sme este chytili na to tu super chripku
@bejcsi1988 no tak snad vas to obide.. ja som mala tieto krce a doteraz mam brucho zle ze neviem nic zjest uz to bude 2tyzdne a teraz sme este chytili na to tu super chripku
@dominika1640 paneboze to je zle veru … ono to je aj individualne, niekomu dlhsie trva kym sa z tych crevnych daju creva dokopy a moze to byt citlive .. skuste pripadne probiotika. Citala som ze sacharomyces boulardy ked sa berie pravidelne tak pomaha predchazdat crevnym alebo aspon zmiernuje priznaky. Aj biogaia je super 🙂 mozno by Vam to pomohlo 🙂
Jaj ta superchripka - to neni dobre … ja som bola cele sviatky chora komplet. A este teraz nemam hrdlo zdrave, zahlienena som, drhne ma z toho, drazdi mi to hrdlo , nos uboleny suchy a zvykne mi krvacat ked kychnem alebo vyfukam :( v lekarni mi vraveli ze to chvilu potrva kym aj tieto posledne sračky odzneju :( prajem Vam skore uzdravenie nech co najskor fit 🙂

Rotavirus je rozneseny vraj