icon

Je test negatívny?

modrykoniicek
31. okt 2019

Ahojte 🙂

Na úvod... som už vyčerpaná.
Nesnažím sa o dieťa kedže som užívala HAK.
Cyklus vždy pravidelný a mešká mi to mesiac od dňa kedy MS mala prísť a neprišla (posledná MS v auguste) .Nezabrala ani injekcia.Nikdy som podobný problém nemala.
Viem, že test by už ukázal dávno koľajnice ale všetko je možné.
Prišla som si overiť svoj zrak, že či je test skutočne negatívny a nemusím sa nijak obmedzovať ani báť a hľadať problém inde.

3petka
31. okt 2019

@modrykoniicek úplne negativny

alexandra2468
31. okt 2019

@modrykoniicek ano, je negativny

miiriaam
31. okt 2019

@modrykoniicek podla mna negativny

kolieskova232
31. okt 2019

test je negativny, takze hladaj problem niekde inde. drzim palce, aby si prisla na pricinu a aby sa ti cyklus upravil.

modrykoniicek
autor
31. okt 2019

Zájdem si asi na ďalšiu vyvolávačku aj keď som nechcela ísť ale nechcú sa spustiť.Ďakujem baby 🙂

kendova_anna
31. okt 2019

@modrykoniicek jasne ze negat, nie je tam ani naznak tehu 🙂
a co tak si nasadit hak na upravu? Pripadne kolko vazis? Aj vtedy nechodi ms.

modrykoniicek
autor
31. okt 2019

@kendova_anna Kvôli HAK mi teraz meškajú :D lekár mi ju kázal vysadiť teraz keď mi počas prestávky nedošli.Mne nikdy nemeškali preto tomu nerozumiem.Vážim 58.🙂 166 cm výška.

malinka_19
31. okt 2019

Dobrý deň prosím vás čo poviete na tento test robený včera

modrykoniicek
autor
31. okt 2019

@malinka_19 Rozpitý a taktiež negatívny.

saskia_98
31. okt 2019

@modrykoniicek a uz si bola u ineho gynekologa ?

hvolkovamirka
31. okt 2019

@malinka_19 je neplatny, treba si skusit spravit dalsi test!

hennyinnsbruck
31. okt 2019

@malinka_19 rozpity, neplatný, negatívny

malinka_19
31. okt 2019
joja101
31. okt 2019

@malinka_19 Negativny :/ Nevidim tam nic

iwka_77
31. okt 2019

aj mne to príde akoby bol negatívny, nič tam nevidím 🙂

modrykoniicek
autor
31. okt 2019

@saskia_98 Zajtra idem volať inej lekárke.Známa mi dala kontakt na ňu.

stankapukacova
31. okt 2019

Kočky prosím o radu 1.10 do 6. 10 som bola s malim v nemocnici mal zápal pľúc a ja som bola vtedy nachladnuta a mala som aj ovulaciu keď sme došli domou tak týždeň aj viac som spala s chlapom a mešká mi ms už 10 dní a test úplne biely co si o tom myslite

modrykoniicek
autor
31. okt 2019

@stankapukacova No, že buď je na test ešte skoro alebo to nachladnutie spôsobilo posun.

stankapukacova
1. nov 2019

@modrykoniicek lebo keď som mala prvé tak mi test hneď ukázal a terás úplne nič nepociťujem žiadne príznaky a test stále biely rozmýšľam zájsť v utorok ku doktorke

modrykoniicek
autor
1. nov 2019

@stankapukacova Asi radšej ku doktorke.Mojej mame test mňa ukázal v 4 týždni aj to strašne slabo a po limite.Čítala som, že niektoré ženy tu mali negatívne aj v 8 týždni.V tvojom prípade tu ta možnosť je, že ti test ešte len nechce ukázať 🙂.Máš pravidelnú MS?

koniarova
2. nov 2019

@modrykoniicek Po vysadení hak je úplne normálne, že ti mešká. Ja dom dostala až na tretí mesiac.

stankapukacova
2. nov 2019

@modrykoniicek áno mma pravidelný len keď som mala ovulaciu bola som v nemocnici s malim a ja som bola prechladnuta a keď sme došli z nemocnici boli sme tam 6 dní tak som dostala zimnicu a aj terás som nachladnuta pri prvom ti test ukázal hneď na 4 deň

modrykoniicek
autor
2. nov 2019

@koniarova Ale ja som nevysadila vieš úmyselne 🙂 ja som len mala mať pauzu po 21 tabletkách a počas pauzy nedošli.Ale už asi prichádzajú 🤗