Je test negatívny?
Ahojte 🙂
Na úvod... som už vyčerpaná.
Nesnažím sa o dieťa kedže som užívala HAK.
Cyklus vždy pravidelný a mešká mi to mesiac od dňa kedy MS mala prísť a neprišla (posledná MS v auguste) .Nezabrala ani injekcia.Nikdy som podobný problém nemala.
Viem, že test by už ukázal dávno koľajnice ale všetko je možné.
Prišla som si overiť svoj zrak, že či je test skutočne negatívny a nemusím sa nijak obmedzovať ani báť a hľadať problém inde.
@modrykoniicek ano, je negativny
@modrykoniicek podla mna negativny
test je negativny, takze hladaj problem niekde inde. drzim palce, aby si prisla na pricinu a aby sa ti cyklus upravil.
Zájdem si asi na ďalšiu vyvolávačku aj keď som nechcela ísť ale nechcú sa spustiť.Ďakujem baby 🙂
@modrykoniicek jasne ze negat, nie je tam ani naznak tehu 🙂
a co tak si nasadit hak na upravu? Pripadne kolko vazis? Aj vtedy nechodi ms.
@kendova_anna Kvôli HAK mi teraz meškajú :D lekár mi ju kázal vysadiť teraz keď mi počas prestávky nedošli.Mne nikdy nemeškali preto tomu nerozumiem.Vážim 58.🙂 166 cm výška.
@malinka_19 Rozpitý a taktiež negatívny.
@modrykoniicek a uz si bola u ineho gynekologa ?
@malinka_19 je neplatny, treba si skusit spravit dalsi test!
@malinka_19 rozpity, neplatný, negatívny
@hvolkovamirka dnes
@malinka_19 Negativny :/ Nevidim tam nic
aj mne to príde akoby bol negatívny, nič tam nevidím 🙂
@saskia_98 Zajtra idem volať inej lekárke.Známa mi dala kontakt na ňu.
Kočky prosím o radu 1.10 do 6. 10 som bola s malim v nemocnici mal zápal pľúc a ja som bola vtedy nachladnuta a mala som aj ovulaciu keď sme došli domou tak týždeň aj viac som spala s chlapom a mešká mi ms už 10 dní a test úplne biely co si o tom myslite
@stankapukacova No, že buď je na test ešte skoro alebo to nachladnutie spôsobilo posun.
@modrykoniicek lebo keď som mala prvé tak mi test hneď ukázal a terás úplne nič nepociťujem žiadne príznaky a test stále biely rozmýšľam zájsť v utorok ku doktorke
@stankapukacova Asi radšej ku doktorke.Mojej mame test mňa ukázal v 4 týždni aj to strašne slabo a po limite.Čítala som, že niektoré ženy tu mali negatívne aj v 8 týždni.V tvojom prípade tu ta možnosť je, že ti test ešte len nechce ukázať 🙂.Máš pravidelnú MS?
@modrykoniicek Po vysadení hak je úplne normálne, že ti mešká. Ja dom dostala až na tretí mesiac.
@modrykoniicek áno mma pravidelný len keď som mala ovulaciu bola som v nemocnici s malim a ja som bola prechladnuta a keď sme došli z nemocnici boli sme tam 6 dní tak som dostala zimnicu a aj terás som nachladnuta pri prvom ti test ukázal hneď na 4 deň
@koniarova Ale ja som nevysadila vieš úmyselne 🙂 ja som len mala mať pauzu po 21 tabletkách a počas pauzy nedošli.Ale už asi prichádzajú 🤗

@modrykoniicek úplne negativny