Je to alergia na prstene?
Toto sa mi robí keď nosím prstene, nemyslím si ze sú mi až tak malé možno s tým ockom trochu, je to alergia ci zväčšiť prstene?
male su ti urcite, a nemusi to byt alergia ale mykoza, pretoze pod tym prstenom sa ti koza pari. Medzi prstami ju mas tiez.
Trochu malé?? Minimálne o dve čísla väčšie potrebuješ a teraz žiadne kým sa to nevylieči.
Ešte som nepočula o alergii na prstene. Mohla by si mať alergiu na určitý kov z ktorého je prsteň vyrobený, ale na foto nič také nevidím.
Buď sú tí malé v tom prípade si ich môzes dať zvečniť ak ich chcela nosiť alebo mne sa stáva/ale iba v horúčavach) že mi opúchajú ruky. Opúchanie môže naznačovať chorobu
Tieto prstene vydezinfikuj, odloz si na pamiatku a kup si nove, vacsie, ak chces dake nosit.
Skus pouzivat na tie flaky a medzi prstami daku antimykoticku masticku (Canesten napriklad - to je jedno, ze je to original urcene na nohy, ucinok je ten isty.).
Ak to do 2 dni nezacne zaberat (hojit sa), tak urcite chod ku koznej, nez sa ti to rozsiri aj na nechty a poskodi nechtove lozko.
Mas krasne nechty, bola by ich skoda, keby zacali rast krehke a pokrutene.
ja by som umrela,mať hentak zarezané prstene.
Máš tam plieseň
Alergia na prstene neexistuje,ak,tak na materiál.

Oba sú ti malé, veď ich máš vrezané do prstov. Toto nie je alergia.