Je to angína alebo iný zdravotný problém?
Ahojte, prišla som si po radu.
Asi týždeň má škriabe v hrdle. Nie je to nič strašne že by som musela utekať k lekárovi ale nejako to stále ostáva, nestupnuje sa to ako pri nachladnuti ale je to take divne. Ako keby cítim pálenie a nejakú prekážku. Pozrela som sa do hrdla mám ho kúsok začervenané ale nič strašne dnes sa mi to pálenie presunulo na jazyk. Trosku mám kašeľ ale to skôr z toho pálenia v krku že mi to vadí.
Teploty ani hlieny z nosa sa neobjavili. Pôjdem ešte dnes pre istotu na crp test. Stretli ste sa s niečom takým? Angínu som nikdy nemala takze neviem,
Angína má prudký nástup väčšinou vysokú teplotu a nemôžeš ani prehĺtať.Crp ti je zbytocne.Kup si Strepfen, čaj a oddych to bude viroza
Môže to byť streptokokova infekcia, ja už som to mala 3x za posledný rok, zapalené bolavé hrdlo, mandle, bolesť pri prehĺtaní veľká... a teploty som nemala... podľa výteru streptokok, musela som brať ATB

Nemôže to byt skor nejaka alergia? Ja som angínu mala, a teda mala som teploty, nevedela som normalne fungovať, rozprávať a prehĺtať uz vobec