@gab akirat pozeram fotky o herpese, tam su male plizgieriky, ze? Tu je iba 1 velky. Z nicoho nic.
Buď aft, alebo mi napadlo ak si dieťa hryzlo do pery a dostali sa mu tam nejaké nečistoty, baktérie že by sa mu to akoby zapálilo
Toto vyzerá skôr tak zvnútra pery, herpesy bývajú skôr zvonku, môj malý nedávno mal a bolo to také hnisavé, pľuzgierovité
herpes byva na vonkajsej strane pier, z vnutornej byvaju afty. Môze byt, ze si zahryzol do pery, môze to vzniknut z nedostatku vitamínov, alebo kludne poranit z jedla, ak jedol nieco tvrdsie.
@kristiinaaa ano, uz aj mne to tak pride, totizto velakrat ma ruky v ustach..................
Ak dobre pozerám toto je ako keby viac vo vnútri . Nerobí sa herpes viac na vrch a von z úst ? . Mne toto tiež príde aft . Stačilo že tam mohol mať guličku ktorá není vidieť a potom takto urobí aft z toho . Poprípade tiež mi ide hlavou že si mohol v spánku kusnúť do pier
ak mava casto ruky v ustach, tak skôr ta afta - tu treba vydezinfikovat, pridat vitamin B
Vyzeta to,,akoby si hryzal do pery a kožicka sa mu osuchala. Herpes aj afta.vyzera inak. No boli to tiez
@mariska1989
@snowflakenel
Dala som na to kamistad gel, tak uvidime. Kupili sme aj b komplex. Hivori, ze ho to vobec neboli.
@bg92
@mariska1989 Kocky, pisala som pesiatricke a koznej. Pediatrivka ze to moze byt herpes a podla koznej, ze to nie je a dala fucidin mast. Ze to je ako keby poranene.🙏
podla mna to je rozkusane, ja to tiez robim a teraz v zime hlavne ked mam suche pery. ked povedal este ze hoto neboli, tak to herpes nebude
No presne. Ja mam to iste. A tiez to neboli, teda pokiaľ si obkusnem polku pery🤣
Nám dr dala na poranené pery framykoin. Aj keď sa jej urobili kútiky som mala dávať. Ten je ale na predpis

skôr by som povedala, ze poriadna afta,