icon

Je to kurie oko alebo bradavica?

10. jan 2025

Neviem rozoznať medzi tým rozdiel lebo sa mi zdá že je to dosť podobné ak niekto my vie poradiť bola by som rada

ivanalik
10. jan 2025

Podľa mňa bradavice

lasona
10. jan 2025

Za mňa bradavice

stvura
10. jan 2025

je to bradavica, kurie oko ma iny tvar a farbu...kazdopadne natieraj octom, na jar si mozes natriet lastovicnikom ak ocot nepomoze...hygiena a na podporu vitamin c...pripadne si ich daj vypalit dusikom

martinmmartin
10. jan 2025

Pozri si ryhy "odtlackov prstov" Ak tu novu vec obchadzaju a nejdu cez nu ie to cudzi organizmus ( bradavica) ak idu ryhy durch cez to je to tvoje vlastne (otlak kurie oko)

autor
10. jan 2025

@stvura aj bradavice sa vypaluju?

zdenka11081983
10. jan 2025

Jasne ze sa vypaluju. Chod si to vypáliť všetko, načo to tam dlho pestujes. Ziadne domace recepty.Na podporu imunity isoprinosine alebo hlivu ustricovu.

autor
10. jan 2025

@zdenka11081983 no rozmýšľam že ak to je teda bradavice tak to môžem mať z hpv a to neviem či by mi pomohlo:/

stvura
10. jan 2025

ak to uz raz mas budes mat stale aj po vypaleni..asi od 25ky kedy som chytila prvu tiez na chodidle mavam pravidelne (mam 47r), deti som dala ockovat vsetky prave kvoli tomuto lebo ja s tym mam problem. Na jesen som stihla este lastovicnik, takze mam momentalne v kludovom stadiu svoju jednu 🙂

stvura
10. jan 2025

urcite si daj vypalit, vyzera ti ti strasne, pozor na verejne kupaliska, dbaj na hygienu a nechod bosa doma aby si to nepreniesla

zdenka11081983
10. jan 2025

Isoprinosine pomôže, ja som aj zaočkované na HPV.

autor
10. jan 2025

@stvura a ak sa môžem opýtať vy máte hpv popri Tom? Áno to som si všimla lebo jednu som mala už v detstve tak neviem či už aj vtedy som mala nejaké hpv a ani ako by som ho mohla chytiť...a očkovali ste sa proti čomu?

autor
10. jan 2025

@stvura len sa bojím aj ich dám vsetke na raz že meatanem ani na nohy

autor
10. jan 2025

@zdenka11081983 pomôže z bradavicou alebo proti hpv?

leontinka27
10. jan 2025

Baby prosím vas q toto su bradavice alebo sosovicky...ďakujem, u kožnej som bola no velmi ma nepresvedcila...

leontinka27
10. jan 2025

Dcere na toto pomohlo pero s dusikom kúpite v lekárni a potom este naplaste, po bradavici ani stopy