Je veľká diera po extrakcii zuba normálna?
Ahojte. Potrebujem poradit ci mate skusenost. Som 4 den po vythnuti zuba kde bol zapal uz v koreni po 15 rocnom osetreni kanalikov. Chcem vediet ci sa to hoji dobre podla fotky. Stale mam take divne pocity okolo 5 dasna plus sa mi na 2 den spravili afty na podnebi alebo co to je? Ranu si jemne vyplachujem od 2 dna meridolom bez alkoholu. Ranu mam aj situ som bez antb. Nie je to prilis velka diera?
@dzescebuly tak mi povedala dr. prvy den nevyplachovat az na 2
@orbistika22 ked.sa vam.nieco nezda alebo mate bolesti tak choďte sa ukazat....ja som ked tak vyplachovala s repikom.len
@zuzkaa1991 ja som citala ze repik vraj velmi vysusuje. Asi zavolam v pondelok dr. hadam to je ok.
@orbistika22 alebo harmancek?nepamätám 🤦♀️🙈
Ak nekrvaca to tak by malo byt ok teraz treba zistit ci sa tvori zapal alebo nie
@orbistika22 ja som vyplachovala tiež len repikom, ale az tak po dvoch troch dňoch aby sa spravila zátka, ktoru ale nesmiete vypláchnut von. Čiže v ústach nekloktat alebo ako to nazvať len pridrzat chvíľu na Tom mieste a vyplut

@orbistika22 a to ti dr kázala vyplachovat? Lebo po trhani zuba by sa nemalo vyplachovat aby sa tam spravila taká "zátka" 🤷