icon

Je zápal žlčníka s teplotou akútny stav?

majka090
26. feb 2026

Ahojte, keď máte zápal žlčníka a teplotu berú to ako akútny stav, alebo len znižujú teplotu, a termín na operáciu dávajú neskôr?

anonym_81d4ec
26. feb 2026

Moja mama mala, najprv liečili zápal, a o 11 dňoch hospitalizácie ju objednali na operáciu o 7 týždňov.

majka090
autor
26. feb 2026
@anonym_81d4ec

Moja mama mala, najprv liečili zápal, a o 11 dňoch hospitalizácie ju objednali na operáciu o 7 týždňov.

@anonym_81d4ec takže kvôli zápalu bola v nemocnici?

anonym_81d4ec
26. feb 2026
@majka090

@majka090 áno

majka090
autor
26. feb 2026
@anonym_81d4ec

@majka090 áno

@anonym_81d4ec ďakujem

tykat
26. feb 2026

@majka090 ako vies ze mas zapal zlcnika?
Lebo ja som mala tak preto aa pytam.

motylik2559
26. feb 2026
@majka090

@majka090 Ahoj teraz akurat minuly tyzden bola takto v nemocnici kolegyna, lebo mala velke bolesti zlcnika, zapal a teploty. termin operacie jej dali okolo velkej noci. Teda ak takto pomoze info. Drzim palce

tykat
26. feb 2026

@majka090 pozeram ze mi to nezobralo cast prispevku. Mna brali ako vazny stav hned na prijem do nemocnice, hned ma napojili na infuzie, nesmela som jest ani pit, cakalo sa na pokles zapalovych(?) parametrov aby ma mohli operovat. Po 10dnoch ked klesli ma hned operovali.

pojezdalova
26. feb 2026

Mne povedali, že je lepšie počkať s operáciou, kým neustúpi zápal. Ja som aj tak chcela počkať, lebo som doma mala mesačné dieťatko

bubka157
27. feb 2026

Dievčatá, prosím Vás, tie, čo máte po operácií, ste ok? je Vám ľahšie? Dlho ste boli doma na PN? Mňa dnes objednali na operáciu, avšak ja vôbec nemám problémy. Len na základe sona brucha mi odporučili žlčník vybrať - mám kamene 20mm.

majka090
autor
27. feb 2026

Mamu brala v pondelok rýchla, lebo mala bolesti. Tam jej zistili žlčnikové kamene. Na ďalší deň sa mala hlásiť u obvodného a urobiť CRP a ďalšie hodnoty. Volala som doktorke, lebo mama je ležiak, a odbery jej naplánovala na ďalší pondelok. Od utorka má teplotu, a keď som s ňou volala, tak to neriešila. Že to má asi zápal, a keď bude mať vysokú teplotu nech jej dám liek na zníženie teploty, a keď bolesť tak algifen. Tak som akási nesvoja z tohto postupu.