icon

Jem a chudnem

larovnik
25. feb 2021

Ahojte babi som dospela žena 21r mám dcérku 2r meriam 167 a vážim 43 vôbec necvicim nedržím žiadnu diétu nič... Jedlo jem tak normálne ani veľa ani malo .. a manžel stále hovorí že som chudšia a chudšia .. čo mám robiť z čoho to môže byť ?

hipuska
25. feb 2021

Štítna žľaza ok?

larovnik
autor
25. feb 2021

@hipuska mala by byť okey

deti95060810
25. feb 2021

riešila si tento problém už s lekárom ? všetko Ok... ešte skús Nutridrink

miadi
26. feb 2021

Napis co denne zjes. Tebe sa to moze zdat ok a moze to byt malo. S tvojou vyskou Ta vaha nie je ok.Alebo este lepsie odfot si ranajky obed at a ukaz.

larovnik
autor
26. feb 2021

@miadi no ráno niekedy chleba s maslom alebo jogurt neskôr si dám klasika obed to čo je navarené dnes to bude karfiol s kašou no a jem už len večer taktiež nejaký chleba alebo dake parky

kittyna5
26. feb 2021

Ja mám 175cm a 46kg. Keď som bola tehotná pribrala som na cca 65kg a za dva týždne po pôrode som bola naspäť na 46. Celý život sa snažím pribrať, pchali do mňa lieky, nutridrinky, všetky vyšetrenia mám ok a jednoducho som strašne chudá aj keď jem veľmi veľa. Treba sa s tým asi zmieriť pokiaľ všetky vyšetrenia sú v poriadku

kristiii
26. feb 2021

@larovnik to je málo, hlavne keď chces pribrať. Kde máš nejaké ovocie napríklad na svacinu? Najlepšie nejaký 🍌. Aj na olovrant alebo ako druhú večeru pridaj nejaky nejaký tvaroh, biely jogurt, niečo podobné. Skús začať pravidelne cvičiť, zlepší sa ti metabolizmus a bude ti viac chutit. Ja mám výšku ako ty a o 9 kíl viac a aj tak je to bieda, takže 43 si neviem naozaj predstaviť.

alexk12
26. feb 2021

@larovnik možno nejaká choroba

miadi
26. feb 2021

Ranajky a veceru mas slabe z toho nepriberies.Musis pridat. Jogurt nie su ranajky skor desiata -olovrant.

marytesss
26. feb 2021

podľa mňa si ešte vo fáze vývoja, ľudské telo sa vyvíja až do 25r. po 25 sa začína spomaľovať aj metabolizmus a preto ženy majú sklon priberať. aj ja som do cca 25r mala okolo 52kg a potom to už šlo hore. zas ja som typ, čo neje ked je v strese, takže ked mám stres, váha ide automaticky dolu. teraz sa držím na váhe 58kg, výšku mám 164. takže ked si ok, nerieš to, ak chceš pribrať, začni jesť sacharidy a tuky.

miadi
26. feb 2021

Na ranajky si daj dva chleby syr k tomu nejaku papriku jarnu cibuku paradajky avokado . Potom nejaku musli tycinku na obed nieco varene polievku k tomu- na obed alebo vecer.. medzi tym ten jogurt alebo banan jablko .Na veceru polku pizze alebo cestoviny a nejaky kolacik. . Ked chces pribrat. Ty jes malo a striedmo dietne.

simsalabim
26. feb 2021

@larovnik podla mna jes velmi malo. Treba pridat ku kazdemu jedlu - napr. vyzivnejsie ranajky - ten jogurt si daj s porciou musli a ovocim. Pridaj aj desiatu a olovrant a cerstvu zeleninu.