Každodenne pálenie záhy plynatosť
Dobrý deň chcem sa svami podeliť o svoj problém a či by ste mi niekdo nevedeli náhodou poradiť
Už rok a pól mám problémy s pálením zahou nafukovanim a plynatosťou dosť často to mávam aj ráno hneď po prebudení mávam dni keď je všetko v poriadku no mám aj dni keď sa toho neciem celý deň zbaviť bol som na gastre doktor povedal že je všetko v poriadku nemám tam žiadne stopy po refluxe proste nič … bol som behom pól roka dva krát na sone všetko v poriadku mám mám spravené vyšetrenia na intoleranciu všetko v poriadku proste ževraj som úplne zdravý . A však zistili mi tetaniu stym som sa uz naučil žiť môže to byt aj tým ? No príde mi to dosť cudne aby ma 5dni vkuse pálila záha mi už normálne nepríde a som stoho zúfalý. Mám 29rokov za všetky odpovede a rady budem vďačný
@adrian1997 nic ine, len sleduj, z coho mas kyselinu. Bublinky, sladke, cokolada, korenie , kava , cigarety, akohol, paprika, atd atd..zapisuj, a to nejedz. Lekar ti aspon nedal nic na Kyselinu?
@anonym_ffc60e dal mi pred pól rokom ezomeprazol ten som bral mesiac dlhšie som nemohol cítil som sa lepšie dáke obdobie ale vracia sa mi to … snažím sa si všímať čo jem ale ako vravím niekedy sa ráno zobudím a mám tieto problémy a to som ešte nič nezjedol
@adrian1997 test na Sibo ti robili? Mna palila zaha a vyslo mi to pozitívne.
@maribu222 no to popravde neviem
@maribu222 no to popravde neviem
@adrian1997 nerobili teraz som si pozrel čo to vlastne je

@adrian1997 nic ine, len sleduj, z coho mas kyselinu. Bublinky, sladke, cokolada, korenie , kava , cigarety, akohol, paprika, atd atd..zapisuj, a to nejedz. Lekar ti aspon nedal nic na Kyselinu?