Kde kúpiť Magnerot najlacnejšie? Porovnanie cien lekární
caute mate daktora odsledovane kde vyjde Magnerot (ten 100 tabletkovy) najlacnejsie? ja som dnes v Dr. Max platila skoro 18 eur a pride mi to dost palka. v Benu cez e-shop som pozerala ze je o dve eura lacnejsi ale s postovnym sa mi to neoplati. mate daku vernostnu kartu kde su na to realne zlavy? ja ho musim brat pravidelne kvoli tlaku a mesacne mi to dost lezie do penazi.
Daj si cez eshop dr. Max rezervovať v predajni, cez eshop stojí 12,99€ a aj keď zaplatíš 1€ za rezerváciu, stále máš 4€ ušetrené. Alebo si rovno kúp 200 tbl, ten ťa s rezerváciou vyjde 24€
@anonym_autor keby si išla rovno do Benu (nie cez eshop), tak tiež zaplatíš asi toľko, ak nie viac. V oboch lekárňach je veľký rozdiel, či objednáš online alebo prídeš a kupuješ. Ja som sa presne s Magnerotom takto okašlala v Benu lekárni, asi o 5 eur viac som vtedy zbytočne vysolila.
A keď ho potrebuješ brať dlhodobo, tak si objednaj viac, prípadne iné veci prihoď a aj poštovné zdarma ti vyjde.
@anonym_autor no napriklad vo vip lekarni mas 200tsbletovy za 18€
100tabletovy za 10€ , staci trosku pogooglit
Objednaj si aj zasobu , isto aj nejake dalsie lieky, neplatis postovne a mas poriesene
Vzdy lepsie ako nechat 18€ za 100ksmagnerot v dr max
Sialene
Benu nemá poštovné, ak si dáš vyzdvihnut v lekárni. Max ma uz 90 centov. Vzdy treba pozrieť viac lekární. Niekedy sa aj s poštovným vyplatí, ak objednáš viac kusov.
ja vždy prešmejdím celý internet😂
Naposledy som kupovala 200tbl.ale už neviem kde.
teraz je najlacnejší tu,vrátane dopravy
https://www.medikament.sk/p/26425-magnerot-tabl...

Google a porovnam aktualne ceny