icon

Kde ste rýchlo absolvovali magnetickú rezonanciu?

bazariksabi
25. nov 2024

Dobry den, prosim kde ste absolvovali MR nedavno a dostali ste skory termin.. chcem ist ako samoplatca

katkaseiner
25. nov 2024

zveziem sa... zajtra mam termin u neurologicky a pravdepodobne toto budem riesit.... nechcem ist ako samoplatca ale kedze mam 2.pilier NN, tak oni ponukaju prednostny termin na MRI. Este som to nevyuzila, zajtra budem mozno mudrejsia. Kolko vychadza MRI ako samoplatca?

lubkovaandrejka
25. nov 2024

@katkaseiner Ahoj, ja to iste riesim, tiez mam 2.pilier, len co som citala, tak ten prednostny MRI termin bol pri zivotnom poisteni. Takze, potom ten prednostny termin pre nas neplati, teda,ak som spravne pochopila. Ale ak sa mylim,budem rada.

zuzubb007
25. nov 2024

Na odporúčanie som dostala od mesiac termín, samoplatna by si do týždňa mal dostať ale cenovo okolo 150 až 300 eur podľa toho čo robia

bazariksabi
autor
25. nov 2024

@zuzubb007 kde ste dostali termin prosim?

zuzubb007
25. nov 2024

V BB

katkaseiner
25. nov 2024

@lubkovaandrejka no, chcela som ti to dohladat a na och stranke to nevidím...kazdopadne zajtra ked budem volat do nemocnice, potom skusim nn infolinku. Určite som to videla aj v moznostiach dds

luccija
25. nov 2024

@bazariksabi keď máte v okolí Agel skús tam

lubkovaandrejka
26. nov 2024

@katkaseiner no ako? Podarilo sa ti nieco vybavit?

katkaseiner
26. nov 2024

@lubkovaandrejka este nic, zhanala som infuzky a ados, vraj po infuzkach poriesime...lenze lekarka je nezmluvna, cize sa bojim ci nebudem musiet mri platit sama 🤦

lubkovaandrejka
26. nov 2024

@katkaseiner och boze, no ,ak je nezmluvna tak ano, mri si platis sama 😒.

choco6
26. nov 2024

Ja som dostala minulý rok termín v novembri (objednávala som sa v juni) potom som napísala do Unionu a vybavili mi termín za 3 tyzdne v júli. Kosice

katkaseiner
27. nov 2024

@lubkovaandrejka idem menit lekarku...ako ckovek plati mrte odvodov a este by pytali za vsetky vysetrenia, lieky a mri...nemam slov...