Kedy treba začať robiť predoperačné vyšetrenia?
ahojte ,chcem sa spytat ,14.8. si zacinam pichat diphereline a kazali mi dat si spravit predoperacne vysetrenia. nakolko neviem ,kedy sa zakrom bude robit a
vysetrenia nemaju byt starsie ako 3 tyzdne ,tak neviem ,kedy mam zacat. dakujem
no,sak to je to,ze mi nic nepovedali ,toto zrejme nevedie ani oni sami ,alebo co. aj som tam volala,povedala som ,ze teda mi nebol povedany ziadny termin a sa ma spytala,kedy si zacinam pychat...tak mi povedala,aby som isla v ten den. je to ale troska odveci,lebo ak budem mat vysetrenie uz starsie o jeden den ,tak ma nezoberu. tak neviem
Od toho dňa ako si začneš pichať si začni robiť aj predoperačné vyšetrenie. Keď ho budeš mať, ozvi sa dr. a on ti pravdepodobne určí termín najbližšej operácie, ktorá by mala byť najneskôr do 3 týždňov. Ja by som takto postupovala.
ved aj ja chcem takto postupovat,ale je tam este viac liekov a kedze neviem ,ci ich dostanem medzi injekciami,co by sa vyrazne urychlilo,alebo az po .... a druha neviem ,je to ,ze neviem ako dlho sa caka na objednanie na internom....hlava v smutku 😒
Tak to ti verím, že máš hlavu v smútku. Naše zdravotníctvo. 😒

Najprv treba vedieť deň zákroku, aby si si vedela urobiť predoperačné vyšetrenie. Takže deň operácie ti musí pevne stanoviť lekár. Inak sa nemáš podľa čoho riadiť.