Koľko Paralenu si dať pri bolesti hlavy?
Ja som dávala vždy jeden ale čítam v letáku že nad 50kg sa dava aj 2 ks. Potrebujem aby ma prestala bolieť hlava. Mam velmi silne bolesti
Ja si zas nedavam ziadny. Bolest prejde aj sama. Ja to beriem ako signal, ze treba spomalit
dnes nejak vela ludi bolela hlava, nieco je vo vzduchu, ja som skusila valetol 2ks
@katulienkax veru, tiez som postrehla. Mne tiez dnes ide hlava vybuchnut.
@bluka2 toto sú zas rady ty hrdinka..buď rada, že nevieš čo sú poriadne bolesti, potom by si si aj flector dávala s plačom nech ti zaberie. Či aj po operácii či úraze si povieš, že treba spomaliť? 🤣
@petracandle predstav si, operaciu som mala koncom septembra a presne, nedala som si nic. Rovnako ako som nic nemala pri porodoch… to bola bolest, ze som dospela k predsvedceniu, ze netreba. Postupne akoby sa vytratila, casom co bolelo uz ani tak neboli. Ani mi nenapadlo ani doma nieco mat po operacii. Pisem v dobrom, proste to zistenie, ze netreba. Poslednych 11 rolov tak zijem. Predtym som si davala tiez.
@bluka2 pracujem s deťmi s autizmom.. mnohé sú neverbálne a vydávajúce im typické a nie vždy príjemné zvuky. Ak sa také deti stretnú v triede 3-4, som ako v úli. Nekonečný hluk. Dnes jeden chlapček od 1ej v noci hore. Celé dopoludnie vrieskal tak, že mi ešte aj teraz (po dvoch Nalgesinoch - nie naraz) ide hlavu rozdrapiť 🤷🏻♀️ je skvelé, že zvládaš bolesti iba spomalením. Naozaj ti to závidím. Mňa niekedy bolí hlava aj vtedy, keď po zamračených dňoch vylezie slnko.. akoby mi niekto bodal ihlou do hlavy..
@nikaeli toto je presne nieco, co by som nevedela robit. Na hluk som citliva, ale zas pocujem aj uplne tiche zvuky, co ostatni velakrat vobec nezaregistrovali. Hluk 2 deti doma ide niekedy k mojmu maximu… 😕
Ludia su fakt rozni, ked vidim v pohode ucitelku, ktora je cely den v hluku, z ktoreho mam ja po 5 minutach dost. Tak klobuk dole tvojej praci
Pri bolesti hlavy si davam 0ks paralenu - slahnem si ibubrofen najmenej 600 ak chcem v ten den este fungovat. Paralen mi na moje migreny absolutne nezabera

Daj si uplne kludne dva. Na silne bolesti by ale mozno bolo dobre dat si aj silnejsi liek.