icon

Koľko stojí trhanie a náhrada zubov 14 a 16?

kavicka12
8. jan 2025

Ahojte je tu niekto komu trhali tieto zuby?Ja mám už len korene ktoré trochu vidieť z ďasna.Moja zubárka má poslala s tým k inému zubárovi že mám tam poprepletané korene žeby to bolo na dlho.Brala som ATB kvôli opuchu pri nose a upchatom nose.A ešte jedna otázka ,koľko ma výdu 2 nové zuby?Dával si niekto tieto zuby robiť?

ronie338
8. jan 2025

Implantát od tých 1000 eur jeden. Záleží kde a ako a co všetko treba robiť. A šikovný chirurg vytiahne za chvíľu. Také zuby sa ťažko ťahajú a radšej keď pošle akoby mala začať a poslať potom.

koniarova
8. jan 2025

Implantát od 1000 eur, ako sa píše vyššie. A aj trhanie tých zubov bude niečo stáť.

kavicka12
autor
8. jan 2025

@koniarova to viem aký sú dnes zubári drahí no ja sa len bojím toho trhania keďže sa mi tam často robí aj zápal

koniarova
8. jan 2025

@kavicka12 nemáš sa čoho báť. Dá ti injekciu a o chvíľu je to hotové. Vedia, čo robia.

ronie338
8. jan 2025

@kavicka12 anestézii môže ísť 6 v jeden deň, čiže toho by som sa nebála. Ale bude cítiť tlak to sa nedá vyblokovat a môže byť ten tlak silný až nepríjemný. Ale dá sa to vydržať.

kavicka12
autor
9. jan 2025

@ronie338 @koniarova no tak som sa dočítala že po týchto zuboch ostáva diera v dutine celustnej no super a vraj prvá stolička má najdlhší koreň

ronie338
9. jan 2025

@kavicka12 to nie je pravda. Málokedy sa to stane a ak áno zasije sa rana. A nebýva veľká ale len malá ta komunikácia. Robí sa na to aj taky test ze sa jemne fukne do nosa pri otvorených ústach. Mám 14 rokov praxe q skor sa rozsahu tie korene a budú sa vyberať po častiach ako bude ta komunikácia. A skôr pri tej 16tke ako pri 14tke ale rtg je dvojrozmerny snímok na ktorom sa môže zdať ze bude a realita je úplne iná ide zozadu popri dutine

ronie338
9. jan 2025

@kavicka12 nehľadaj komplikácie tam kde nie sú.