Koľko % vám dali invalidný na chrbticu?
Ahojte,chcela by som vedieť koľko % vám dali invalidný na chrbticu
@andulka1988 a zaleži aj od toho či maš chrbticu operovanu
@bublinka1426 je ich viac, hlavná je pooperacna správa,viem že mi uznajú len som zvedavá cca koľko %
@andulka1988 Keď vieš, že Ti uznajú, tak si asi aj videla kategorizačnú tabuľku. Tam to nájdeš.
Pozri si presne diagnózu alebo diagnózy a vyhľadaj na stránke SP, majú tam presne koľko % ktorá dg. Známa dostala po operácii 45% ale ci mala rovnaké dg ako ty, to teda netuším.
@andulka1988 po operácii mi priznali 45%,na chrbticu 35% a na diabetes 10%
@tanamiska ďakujem za priamu odpoveď
@andulka1988 nebud si taka ista, ze ti daju. Mne nedali. Ani po najvyssom odvolani. Toto su velmi uspesne operacie a odstrania na 99% pricinu problemov. Preto na pooperacne stavy vo vacsine pripadov nedavaju.
@oli18 osobne som zaniesla kartu na soc.poistovnu,posudkova mi volala že mám nárok a mám priniesť správy od neurológa,mri ,CT,neurochirurga a pooperačnu správu.
@andulka1988 10
@andulka1988
@oriesocek tak to mate, dievcata, dost blbe. Drzim palce, nech ste skoro ok aspon tak, ako ja. 24 rokov po.
@andulka1988 záleží čo ti operovali....či stavec, či je tam výmena viacerých stavcov, či je už po probléme alebo sa môže situácia zhoršiť, či to bolo v blízkosti miechy a ohrozuje to miechu.....
mne uznali 40% ale noha mi stale trpne a boli aj po operaci, takze mam nasledky
Mojej kamarátke operovali chrbticu aj nohu mala kratšiu o 3 cm a žiaden ID nedostala. Aj napriek tomu že zlé chodí. Bola na marodke 1,5 rokov. Mala autohaváriu ktorú zavinil ožratý vodič. A nič jej neuznali. To nie vždy uznajú.

zavisi od diagnozy.