Koľko vás vyšla vyťahovacia protéza?
Zdravim, chcem sa spýtať koľko vyšlo Vás alebo rodičov vyťahovacia zubná protéza?
@mnamko ja mam 37rokov a prišla som o horné zuby počas 3tehot. Moje vrchné zuby boli hrozne, zachránili mi až jeden... Akurát si robím vrchné zuby a protéza ma vyšla 270€
@zdenkabartakova neviem od čoho závisí suma, mamina v podstate platila iba odtlačky a laborantku. Ostatné preplatila poisťovňa...
@zdenkabartakova a ako to zvladas ked si taka mlada prisla o zuby? Proteza na implantatoch neprichadza do uvahy?
Celková protéza (ked už nie su zuby) cca 200€ a čiastočná (ked su aj zuby) od 250€.
@0silvia0 no ja som si už zvykla ze nie som z tých "šťastných" co majú svoje zuby krásne... Ja som vždy ma problémy so zubami od mala.. A čiastočne si za to môžem aj sama lebo som ako decko flakala zubárov, bála som sa sadnúť aj do kresla 😄 a vôbec že implantáty teraz neprichádzajú do úvahy, pri 3 deťoch a v dnešnej dobe.. Možno časom, uvidíme...
@zdenkabartakova ano, chapem, je to drahe. Ja teraz stale riesim zuby, moje zuby su tiez problemove. Ale teda ja mam z vyberacej protezy hrozu.
A to ti zuby odchadzali postupne, alebo kedy je ten moment, ze uz sa neuachranuju zuby, ziadne mostiky, ale rovno vsetko vytrhat?
Prosim vas kde robia kvalitnu zubnu nefixnu protezu do 350e
Starzyk katastrofa nespokojnost nepouzitellna
Dakujem
Ahojte....má niekto skúsenosti s vyberatelnou živicovou zubnou protézou? Myslím akú má asi tak pevnosť, odolnosť, životnosť...😉

Maminu pred mesiacom cca 80e...horna...