Konzultácia u plastického chirurga ohľadom liposukcie brucha
----------------------------------------------------------------------------------
Dness som bola na konzultacii v Ceskych Budejoviciach a vonec to pre mna nedopadlo dobre.
Konzultacia ktora by mala prebiehat aspon 30 minut,co ke podla mna v norme trvala len okolo 7 minut.
Navyse mi nebol doktor sympaticky,rychlo ma vybavil a este mi povedal ,ze operovat brucho mi bude az ked schudnem 17 kil!
Tak to bol pre mna sok,lebo 17 ky sa dava v mojom pripade strasne tazko dolu a moze to trvat aj 3 mesiace!
Vraj mam prist az ked budem mat pod sto kg.Je to vobec mozne aby sa takto ku mne spraval a este taky pristup plus 7 minutova konzultacia?
Ani sa ma nespytal ci mam neake otazky alebo ci by som nechcela aby mi vypocital na mieru cennik!Som velmi nespokojna a uz nikdy tam nepojdem!Mam z toho pokazeny cely den!
@savoya podľa mna ta podmienka so schudnutim je úplne ok a čo sa týka konzultácie, práve preto sa ma vždy ísť na viac konzultácii aby si zistila či ti prístup vyhovuje alebo nie a mohla sa rozhodnúť kde sa cítiš najlepšie 🙂
Ved idem este na dve.V pondelok zavolam este do dvoch dalsich klinik.Ale doktorko ma vytocil.
Viem ze pani,ktora bola predo mnou sa venoval dobrych 30 minut.Viem to, lebo som tam prisla o 30 minut skor.
@savoya no ale treba sa pýtať na to čo chceš vedieť, neverím, že ak si mala otázky k operácii ta poslal preč po siedmich minútach
Aj moj priatel bol prekvapeny ako rychlo ma vybavil.
A mala som otazky len v tom soku ze aby som schudla 17 kil,som dostala okno!
Mala som pocit ,ze sa ponahla "Ano,dobre,prosim další"!
@savoya ak sa rozhodneš chudnúť držím ti palce a podľa tejto konzultácie aspoň budeš vedieť kde nepôjdeš 🙂
No bohvieako mi dopadla operacia brucha,keby som k nemu isla!Ked odflakol konzultaciu,pravdepodobne odflakne aj pl.operaciu!A to som mu chcela zaplatit 6 litrov.
Este chcem napisat ,ze islo o kliniku Sanatorium Art v Ceskych Budejoviciach.Ani cennik nemaju uverejneny nic!
Keď schudneš tých 17 kíl a budeš vhodný kandidát tak potom sa s tebou chirurg bude baviť viac, keďže sa už bude schylovat k operacii. Takto videl z tebe že najbližšiu dobu z teba nevytrasie žiadne peniaze. Chod na ďalšie konzultácie a uvidíš aky budú mať prístup.
Dobre ale neni divne ,ze mi pozrel len brucho?Pritom uz na zaciatku konzultacie som mu povedala ,ze chcem liposukciu aj stehien a zmensenie prsnikov.Dobry debil.

Kde si mala napisane, ze konzultacia trva 30min? A je to bezny postup, ze chirurg neoperuje hala bala, jak si pacient zmysli, ale da si "podmienku", napr.schudnut...