Krátky cyklus
posledne dva mesiace som mala cyklus cca 15 dni...stretli ste sa s tym? predznamenava to vazny problem?
@hviezdicka111 dlzka trvania ako normalna MS, i ked slabsia... prvýkrát som si myslela,ze uz som v tom🙂🙂🙂 ale nic take to nebolo....
@klara855 tak to potom jedine zbehnut k lekarovi.... lebo taky kratky cyklus v poriadku podla mna nie je...
@hviezdicka111 no, veru...chystam sa vo stvrtok...snad to nebude nic vazne...i ked mi uz hlavou prebiehaju hororove scenare....snazime sa o babatko...o to viac mam obavy,ze ne nebude vobec lahka cesta....:(
@klara855 no ale moze byt hocico, aj uplna blbost, viacej stresu, atd.....zas na najhorsie by som nemyslela....len ked sa snazite, tak to treba riesit 🙂 teda o to skor 🙂 lebo pri takom kratkom cykle je asi tazke otehotniet...
@hviezdicka111 uvidime 🙂🙂🙂 co nam zivot prinesie 🙂🙂🙂 snazime sa uz dlhie, cca od maja, aktivne cca septembera a nic....tak ten problem asi niekde bude.....:( tebe je super,ze uz mas doma zlatíčko 🙂 nech sa darí🙂 snad sa raz dockame i my 🙂
@klara855 nam to tiez trvalo dlhsie 🙂 len ja som po cca 7-8rokoch vysadila HAK...cize telo zblbnute z takeho soku 😀
@hviezdicka111 ale predsa sa podarilo!!!🙂 to je super🙂🙂🙂 ja som nebrala nic, tak neviem...uz som zacala i s infolicom tento mesiac, alchemilka....tak uvidime...niektore kocky sa snazia roky....no myslela som,ze nam to pojde rychlejsie....🙂

@klara855 a bolo to zakazdym normalne krvacanie? lebo v strede cyklu mozes obcas krvacat aj pri ovulke 🙂