icon

Krčná cysta, uzol alebo uzlina

9. mar 2022

ahojte. mam na vas taku otazku, ci ste sa s podobnym nestretli.. momentalne som chora, a nasla som si asi väcsiu uzlinu na krku.
asi hovorim preto, lebo neviem, ci som to tam mala uz predtym… ak ano, tak je to minimalne rok skoro dva. velkost sa nemenila..

bojim sa toho, nespavam, je mi zle, za posledne 3 dni som zjedla par suchych tyciniek.. ked rano vstanem, mam pocit ze je to mensie, ale pri mojich psychickych zruteniach ked si to cez den chytam mi to akoby znovu spuchne..

problemy nemam inak ziadne, krvne klasicke testy co som bola na preventivkach boli v poriadku..

myslite si, ze je to uzlina? kazdopadne k lekarovi s tym pojdem ale som neskutocne vystresovana a stale na to myslim…

priklad fotku miesta kde sa to asi nachadza, ta bodka v strede. dakujem

Krčná cysta, uzol alebo uzlina
drzaopica
9. mar 2022

Ak by to bolo niečo zle za rok, dva by si tu už nebola.Mne doktorka vždy pri chorobe chytá uzliny.Ked si 3 dni vystresovaná prečo si už nebola u lekára?

autor
9. mar 2022

@drzaopica lebo mam covid a riesi pnku so mnou po telefone, nezobere ma do ambulancie kym sa z toho nedostanem.

patricka
9. mar 2022

Ja mam stále uzliny na krku, riešila som to z dr aj na infekčným som bola aj na sone a všetko je ôk, proste ich tam mam

drzaopica
9. mar 2022

Tak aj tak sa nikam nedostaneš.Potom si to dáš pozriet