Krvácanie a bolesť v podbrušku
Ahojte
Hej je to menzes ale dostala som ho o 13 dni skor a takto nekrvacavam! Moze to byt aj zo zapalu?
A neviete poradit aj mne?som treti mesiac po laparke a bola mi nasadena liecba clostyl plus pregnyl.som 9 den po ovu ale uz treti den ma boli dost brucho.presne ako pred MS ale tie mam dostat ax o 9 dni.takze na predmen.syndrom je to skoro.nikdy som takuto bolest nepocitovala.mozem byt tehu?dakujem
Vobec sa nemozem dovolat na gyndu ja som tam bola s tym ze som pravdepodobne prrchladla dala mi antibiotoka a potom to zacalo teraz jej volam o vysledky a stale mi nik nedviha je to na nervy
Zevraj mam kvasinky:'( nechapem jak mam to prvi krat a este stale krcam dnes je to 9 den zajtra idem na gynekologiu mam strach ide mi prerusovat menzes jak sa to robi?

Chcem sa opytat ci mi niekto nevie pomoct s priatelom sme spolu spali a jasne urobil sa ale potom po tyzdni som dostala neskutocne bolesti do podbruska isla som na gyndu s tym ze asi som prechladla dala mi tabletky a po troch dnoch sa mi spustil hnedy vytok a na druhy den krv ale krvacam uz 5 den a uz mam strach s toho co mi moze byt krvacam a mam aj bolesti v podbrusku som zufala nevie mi niekto pomoct?