icon

Krvácanie a bolesť v podbrušku

malilinka
6. máj 2014

Ahojte

malilinka
autor
6. máj 2014

Chcem sa opytat ci mi niekto nevie pomoct s priatelom sme spolu spali a jasne urobil sa ale potom po tyzdni som dostala neskutocne bolesti do podbruska isla som na gyndu s tym ze asi som prechladla dala mi tabletky a po troch dnoch sa mi spustil hnedy vytok a na druhy den krv ale krvacam uz 5 den a uz mam strach s toho co mi moze byt krvacam a mam aj bolesti v podbrusku som zufala nevie mi niekto pomoct?

ematko29
6. máj 2014

@malilinka rozhodne spät ku ginekologovi,tu nik nezistí z čoho máš bolesti,môže to byť zápal .

stefka33
6. máj 2014

A nie je to menzes?

malilinka
autor
6. máj 2014

Hej je to menzes ale dostala som ho o 13 dni skor a takto nekrvacavam! Moze to byt aj zo zapalu?

stefka33
6. máj 2014

@malilinka Poviem ti to tak ako mi to povedal môj gynekológ : Každé krvácanie mimo cyklus je dôvodom na návštevu gynekológa. Môže to byť banalita, ale aj niečo vážne. Nebudem ťa tu strašiť tým, čo všetko by to mohlo byť, ale na tvojom mieste by som išla k lekárovi.

malilinka
autor
6. máj 2014

Jo dakujem za radu moc dakujem

malilinka
autor
6. máj 2014

Idem tam zavolat a dam vediet

casina
6. máj 2014

A neviete poradit aj mne?som treti mesiac po laparke a bola mi nasadena liecba clostyl plus pregnyl.som 9 den po ovu ale uz treti den ma boli dost brucho.presne ako pred MS ale tie mam dostat ax o 9 dni.takze na predmen.syndrom je to skoro.nikdy som takuto bolest nepocitovala.mozem byt tehu?dakujem

malilinka
autor
6. máj 2014

Vobec sa nemozem dovolat na gyndu ja som tam bola s tym ze som pravdepodobne prrchladla dala mi antibiotoka a potom to zacalo teraz jej volam o vysledky a stale mi nik nedviha je to na nervy

ematko29
6. máj 2014

@casina u teba by mohlo isť o ovuláciu,kludne .

ematko29
6. máj 2014

@malilinka môžu to byť zblbnuté hormony,lieky vedia cyklus uplne rozhádzať,ja som tak krvácala 2krát do mesiaca kôli tomu,že som bola choráa brala som antibiotiká,nešla som k lekárovi,ale nemala som bolesti,teba ked velmi bolí brucho radšejk skoč

malilinka
autor
12. máj 2014

Zevraj mam kvasinky:'( nechapem jak mam to prvi krat a este stale krcam dnes je to 9 den zajtra idem na gynekologiu mam strach ide mi prerusovat menzes jak sa to robi?