icon

Ktoré medzizubné kefky Denk Mit sú ako Curaprox?

9. feb 2025

Ahojte . Prosím vás ktoré medzizubne kefky od denk mit z dmky su ako tieto z curaprox ? Majú iné číslovanie tak neviem...do dm neviem kedy pôjdem žeby som porovnala a chcem si obj ..ďakujem

muchotrafka298
9. feb 2025

Toto nechces citat, ale ZIADNE. Ja som vyskusala mozno 10 roznych znaciek, klasicke, bambusove, bio eko, udrzatelne a neviem ake - namatkovo DM, Tepe, Elmex, Spokar. A vies co? Ani jedny nie su take ako Curaprox. Takze rovno Ti prachy usetrim.

miskakyska
9. feb 2025

@muchotrafka298 curaprox tiež nič moc... Predrazené jednorazovky... nám sa celkom osvedčili Tepe

muchotrafka298
9. feb 2025

@miskakyska mne TePe vobec nevyhovovali, lebo nemaju presne tie rozmery co potrebujem. Proste mi nesadli. Medzizubna kefka nie je jednorazovka, mozes ju pouzivat opakovane.

miskakyska
9. feb 2025

@muchotrafka298 chápem.. myslím,ten drôtik sa ohne hneď po prvých pouzitiach a potom sa s ním už zle manipuluje

autor
9. feb 2025

@miskakyska mne dentálna povedala ze jeden nadstavec môžem pouzivat bud do kým sa nezoderu stetinky alebo po chorobe...ale jasne ze to nemám až kým sa nezoderu stetinky 😅😅 len hľadám lacnejsiu algernativu 😅 curaprox au moc drahw

muchotrafka298
9. feb 2025

Jasne ze to pouzivas opakovane, nie je to jednorazovka. Ja som bohuzial lepsie nenasla. Mozno Elmex, ale sedi mi len 1 velkost a ja potrebujem 2x

anos18
9. feb 2025

Ani ja som nenašla lepšie, ako curaprox. Veď to vydrží

queenofdisaster_7
10. feb 2025

Baby pripnem sa. Mne dentálna tvrdila, že vydrží aj 12 týždne, neviem či robím niečo zle, som rada ak ju mám na 2 dní. Teraz som objednala curasept a tepe

muchotrafka298
10. feb 2025

@queenofdisaster_7 nieco robis zle. Mas na nej ten plastovy kryt? S tym pohybujes jemme, netreba tlacit.