icon

Ktoré vitamíny skutočne podporujú rast vlasov?

Včera o 20:13

Nemate nejaké overené tipy že čo naozaj pomáha ?

martinmmartin
Včera o 20:18

turkish hairlines

babushkaem
Včera o 20:37

hej, nic mi nepomohlo, ale ze vobec a skusala som ich vela. pomohlo mi zistit pricinu, preco padaju

anonym_a190ac
Včera o 20:39

Mne pomohol biosil a plantur 39,vlasy z dlzky tesne pod usami za 9mesiavov su ponize lopatiek.

jenn7
Včera o 20:40

Ak ti geneticky nebolo nadelene mat hustu dlhu hrivu, mozes brat vsetky vitaminy sveta a tu hrivu mat nebudes, napr. ako ja. Ja beriem uz dlhsiu dobu biotin v kapsuliach z dovodu ze mi strasne ale strasne padali vlasy, vlasy padat prestali, za co som fakt vdacna, ale tu hrivu nebudem mat nikdy. Staci ked sa pozriem na vlasy mojej maminy a je mi jasne ze genetika nepusti.

autor
Včera o 20:42

nie vlasy som husté vždy mala práveže až moc, teraz však kvôli liečbe vypadali

lukbe
Včera o 21:24

Veľa zinku. Ten obsahuje napr. cibuľa. Dávala som si cibuľová zábaly. Pomohlo.

vypliprud
Dnes o 05:15

moja teta si uz nejaky ten cas umyva vlasy odstatou kavou (vlasy jej viac zacali padat v menopauze) 🙂 normalne si umyje samponom a potom si da tu kavu a vmasiruje do koncekov a vravi, ze funguje - ale dlhsie som ju nevidela osobne, tak neviem potvrdit 😅

really8
Dnes o 07:57
@lukbe

Veľa zinku. Ten obsahuje napr. cibuľa. Dávala som si cibuľová zábaly. Pomohlo.

@lukbe raz som si dala cibulovy zabal a dva tyzdne som to citila vo vlasoch

snowflakenel
Dnes o 08:02

Mnozstvo vlasovych folikulov, je geneticka. Nove folikuly ziadnym pripravkom nevzniknu, len podporis kvalitu vlasov, nie mnozstvo.

lukbe
Dnes o 08:14
@really8

@lukbe raz som si dala cibulovy zabal a dva tyzdne som to citila vo vlasoch

@really8 ja som nič necitila, nastruhat cibuľu, dat to so šťavou do vlasov, dat igelit, uterák, po 15 minútach umyť. Nič nebolo citit, na dlhých vlasoch.

zuzanka.zuzu
Dnes o 08:20

zinok 🤷 a čas..... ale strašne sa tu smejem na tých cibuľových a kávových radách 😂 to určite vyskúšaj, určite pomôže 🙈😂

chestnut
Dnes o 08:21

L methionine, cystein, biotin, zinok

lukbe
Dnes o 08:23
@zuzanka.zuzu

zinok 🤷 a čas..... ale strašne sa tu smejem na tých cibuľových a kávových radách 😂 to určite vyskúšaj, určite pomôže 🙈😂

@zuzanka.zuzu ano, určite pomohlo, ved pisem, tá cibuľa obsahuje veľa zinku. Keby mi to nepomohlo, neradím, jasne bolo vidieť rast nových vlasov. Super, ze si sa zabavila. Ak.nevies, nereaguj.

ciernysokol
Dnes o 09:19

Co sledujem jedneho americkeho alternativneho doktora, jeho rady mam odskusane, zatial vzdy fungovali, on odporuca jedine cibulu. Treba skusit.

sisska96
Dnes o 09:43

Žiadne, to je iba marketing

mandzula
Dnes o 10:54

Autorka, v prvom rade zisti príčinu vypadávania vlasov, píšeš o liečbe, zrejme tam bude pes zakopaný. Liečba, nevieme čoho, zrejme spôsobila úbytok vitamínov, minerálov, spôsobila zápaly, rozhádzala hormóny... Ak chceš rýchly výsledok, zaplať si testy v Unilabs, povedia ti, či máš v poriadku štítnu žľazu, hormóny, hladinu vitamínov, minerálov, zápalové faktory...

autor
Dnes o 11:53
@mandzula

Autorka, v prvom rade zisti príčinu vypadávania vlasov, píšeš o liečbe, zrejme tam bude pes zakopaný. Liečba, nevieme čoho, zrejme spôsobila úbytok vitamínov, minerálov, spôsobila zápaly, rozhádzala hormóny... Ak chceš rýchly výsledok, zaplať si testy v Unilabs, povedia ti, či máš v poriadku štítnu žľazu, hormóny, hladinu vitamínov, minerálov, zápalové faktory...

@mandzula myslela som chemo liečbu 🙂

chestnut
Dnes o 12:41
@sisska96

Žiadne, to je iba marketing

@sisska96 to tiez nie je pravda, su prostriedky, ktore realne napomahaju