Ktorý sprej vám pomohol, keď ste malii zaľahnuté v ušiach?
Ahojte, mam zalahnute v ušiach uz asi 3ti deň, mam vela usneho mazu. Ktorý sprej vam to povolil ?
Spreje ti nemusia pomôcť vôbec,choď na ORL,vyplachnu ti uši a keď je to iba ten problém ,tak to máš vyriešené hneď.
Spreje lekári vôbec neodporúčajú, aspoň teda ten môj. Ak máš problém, preplach ti spraví aj obvodný lekár.
Spreje ti nemusia pomôcť vôbec,choď na ORL,vyplachnu ti uši a keď je to iba ten problém ,tak to máš vyriešené hneď.
@jaskolka len najbližšie mozem ist az bhduci týždeň v piatok, neviem ci to vydržím velmi ma to obmedzuje
@jaskolka len najbližšie mozem ist az bhduci týždeň v piatok, neviem ci to vydržím velmi ma to obmedzuje
@anonym_autor ano, je to velmi neprijemne. Kup si v lekarni alebo zdravotnickych potrebach velku "injekciu" Jeanette ("žanetku"), lavór podlož na stole/komode pod ucho a sama alebo niekto ochotny nech ti mierne teplou vodou pomerne prudko vystriekava usnu dierku (suvisly silny prud). Na prvy, druhy strek mazova zatka vypadne a budes sa citit ako znovuzrodena.

Ahoj, ja používam OlivoCap spray a za mňa fajn. Neviem, či bude sedieť aj tebe, ale mne funguje.