icon

Ktorý sprej vám pomohol, keď ste malii zaľahnuté v ušiach?

19. feb 2026

Ahojte, mam zalahnute v ušiach uz asi 3ti deň, mam vela usneho mazu. Ktorý sprej vam to povolil ?

ericka_l
19. feb 2026

Ahoj, ja používam OlivoCap spray a za mňa fajn. Neviem, či bude sedieť aj tebe, ale mne funguje.

jaskolka
19. feb 2026

Spreje ti nemusia pomôcť vôbec,choď na ORL,vyplachnu ti uši a keď je to iba ten problém ,tak to máš vyriešené hneď.

anonym_a00a87
19. feb 2026

Spreje lekári vôbec neodporúčajú, aspoň teda ten môj. Ak máš problém, preplach ti spraví aj obvodný lekár.

autor
19. feb 2026
@jaskolka

Spreje ti nemusia pomôcť vôbec,choď na ORL,vyplachnu ti uši a keď je to iba ten problém ,tak to máš vyriešené hneď.

@jaskolka len najbližšie mozem ist az bhduci týždeň v piatok, neviem ci to vydržím velmi ma to obmedzuje

madeincssr
19. feb 2026
@anonym_autor

@jaskolka len najbližšie mozem ist az bhduci týždeň v piatok, neviem ci to vydržím velmi ma to obmedzuje

@anonym_autor ano, je to velmi neprijemne. Kup si v lekarni alebo zdravotnickych potrebach velku "injekciu" Jeanette ("žanetku"), lavór podlož na stole/komode pod ucho a sama alebo niekto ochotny nech ti mierne teplou vodou pomerne prudko vystriekava usnu dierku (suvisly silny prud). Na prvy, druhy strek mazova zatka vypadne a budes sa citit ako znovuzrodena.