Ktorý vitamín D odporúčate?
Ahojte.od koho by ste mi poradili vitamin D.mavala som od swansonu ale je vypredany.dakujem
@nelca84 Asi si myslela tento, nie? Inak, my ho máme tiež - to pre autorku... dcére dávam jednu kvapku do mlieka, sebe 2 kvapky (denne). aby som nemusela každý deň, kvapkám dcére 3 kvapky a sebe 6 kv.každý 3.deň.
@panelacikova ano, tento
healthy origin spolu s vitamin k2-Mk7 kedze k a d sa musi brat spolu ...
@veronica23 ale určite nie Devit-u, to by bolo pre dieťa strašne veľa. Asi beriete Vigantol, či? Tam je koncentrácia omnoho nižšia.
@veronica23 Ale tak je rozdiel Devit alebo Devit Forte. Nedavate asi Devit forte. CI? To pokial viem, tak nie je urceny pre male deti, len obycajny devit v kvapkach, to ma podobne davkovanie ako aj vigantol.
@veronica23 ale je Devit a aj Devit forte, ja som písala o forte. Tak asi beriete len ten Devit, ten je menej koncentrovaný.
@nelca84
@lenzas
@syslik81
@panelacikova baby diky.nasla som od swansonu na inej stranke.ma 5000jednotiek a je v kapsuliach.mam snim dobre skusenosti.
@veronica23 má 10 a berie teda denne 1500 jednotiek
Neviem, ja osobne som neskusala kadejake decka. U nas len Vigantol, ked potrebujeme decko, lekar ho predpise a vybavene. Je aj cenovo dostupnejsi ako ine a najma pri nom mam istotu zlozenia, ze ozaj obsahuje take mnozstvo vitaminu ako je potrebne 😉
Ja ked som videla kolko niektore tie vitaminy stoja, tak sa mi az panenky pretocili :-O
Prosím Vás kde kupujete devit forte kvapky,ja ich nikde neviem kúpiť😏
Ahoj chcem sa spýtať že ale príznaky máte s toho keď vám chýba D vitamín myslim pre dospelých

@mirka1478 Defit forte. Je v oleji, čiže si ho môžeš kvapnúť rovno do úst aj bez jedla a vysoko koncentrovaný. V jednej kvapke je 1500 IU.