icon

Kúpele Bojnice hradené poisťovňou: Skúsenosti a tipy

zuzzzik81
19. jan 2025

Chcem sa prosím spýtať,či ste niektorá boli v kúpeľoch,kt.hradila poisťovňa po gynekologickej operácii ..aká bola spokojnosť,ktoré ubytko si vybrať...také prospešné rady a info poprosím.. ďakujem

oli18
19. jan 2025

Ja som bola, ale dost davno. Bola som spokojna. Su ta male a mile kupele, vsetko blizko, krasny kupelny park na prechadzky. Uytovanie si platis sama, takze si pozri na ich stranke jednotlive liecebne domy a ceny k nim.

aliziana
19. jan 2025

@zuzzzik81 ja som tiež bola dávnejšie, bola som A, takže aj ubytovanie platené. Teraz neviem, aké sú podmienky. Bola som v Lysci, bolo to fajn, ale aj kolegyne z ostatných domov boli spokojné

alenka58
19. jan 2025

vyber si LD kde nemusíš chodiť na procedúry von, ja som bola - chodím každý rok - Lysec, Velčický dom, Mier, páčilo sa mi vo všetkých troch, výborná strava, krásne prechádzky, jedinečná kúpeľná kaviarnička

zuzulkika
2. feb 2025

@zuzzzik81 ahoj..aj si vybavila tie Bojnice?

zuzzzik81
autor
4. feb 2025

@zuzulkika tento týždeň budem obvolavat kúpele,ktoré mi poisťovňa ponúkla ....vy tiež sa chystáte?

zuzulkika
Autor odpoveď zmazal
zuzulkika
4. feb 2025

@zuzzzik81 áno...ja sa ešte len chystám vo štvrtok k lekárovi a požiadať o ne.Aj mate predstavu,že kam?

zuzzzik81
autor
5. feb 2025

@zuzulkika no chcela by som bojnice

zuzzzik81
autor
5. feb 2025

@zuzulkika a poisťovňu máte akú??

zuzulkika
5. feb 2025

@zuzzzik81 dovera...snáď mi schvália a pokukám aj ja po tých Bojniciach...ale uvidím, čo mi ponúknu a rozhodnem sa...zatiaľ zbieram informacie🙂

zuzzzik81
autor
6. feb 2025

@zuzulkika dôvera schvaľuje do 48 hod.pokial to dr.odosle elektronický ..

zuzzzik81
autor
6. feb 2025

@zuzulkika a ste po gynekologickej operácii??

zuzulkika
6. feb 2025

@zuzzzik81 dobrý deň...nie,nie....pohybove ustrojenstvo...operácia nohy...len dnes mi mudr povedal ,že mi ide vyberať srob...ze to budeme riešiť po zahojení rany...takže sa mi to posuva🙃