Lyrica a bolesť ruky
Ahojte stretli ste sa niekto pri užívani lieku lyrica z vedľajšim účinkom cca po mesiaci z bolestou ruky? Ďakujem.
@aurelia2000 takže niesom jediná mňa znej zrejme začala bolieť ruka ľavá a nič nepomáhalo na bolesť teraz chodím na kolagenove injekcie už ju neberiem no ruku si dávam stále dokopy.
Tie kolagénove injekcie ti pomáhajú? Ako často berieš? Boli ten vpich? Koľko stoja?
@aurelia2000 áno našťastie pomáhajú chodím k ortopédovi a jedeen kolagén stojí 8.60 a mam 3 ampulky. Mam za sebou 3tiu a už bolesť je o 80 percent nižšia funkcia ruky už normálna len este sem tam ju cítim no je to neporovnateľne teraz ako som mala bolesti. Ty mávaš tiež?
U mňa sú to kolená a tiež som počula chváliť tieto kolagénové injekcie. Budem si ich teda pýtať. Ďakujem ti za skúsenosti. Nech sa ti darí ❤️
Dievčatá, už som bola dvakrát na hyalurónovych injekciách do kolien (raz polročne sa chodí) no a konečne nebolia.

Ja áno...po 4 mesiacoch...bolesti kĺbov. Síce mi pomohla na bolesti z neuropatie, no prišli ťažké bolesti kĺbov. Prečo ju užívaš?