Mali ste nejaké ťažkosti po vakcíne Janssen?
20. sep 2021
Ahojte, tie co mate tuto vakcinu mali ste nejake zavazne ťažkosti? Zajtra ma ockuju a strasne sa bojim. 🥲 neviem ci radsej nedať pfizer. Som fajciar- bojim sa zrazenin. Dakujem
Ja mám poruchu zrazanlivosti, nič vážne (v tehu som pichala clexane) ale bez porady z hematologickou som do očkovania nešla (ale to som ja) doporučila mi pfizer, práve kôli nižšej pravdepodobnosti zrazenim. Povedala janssen a astra nie. Po očkovaní som brala 3 dní 1/2 acylpirinu,tak mi bolo doporučene.
Muz je ockovany Janssenom, boleli ho par dni svaly a bolelo ho aj mieto vpichu, ale inak nemal vedlajsie ucinky

@ivv8 ak sa bojíte riešili ste s obvodný lekarom?? Poprípade s inými lekarmi kde ste sledovana??dala ste sa vyšetriť hlavne krv??
Ano tiez som mala velky strach atd kedze poznam svoje telo a som silny alergik....ale bral mi krv obvodný ah na imunologii a az potom som isla ked oba lekari schvalili....a tak podla mna by mali ist vsetci na "preventivku" kazde očkovanie moze hoc aky zanedbany (zabudnutý skrytý)problem spustit....ja som mala 3 tyzdne tazkosti s hrudnikom a tazko sa mi dýchalo ale to pretoo lebo som bola uplne zablokovana...