icon

Mám 26 rokov a chýbajú mi zuby

stano557
12. jan 2022

Dobrý deň mam 26 rokov a chybaju mi 5 zuby no najhoršie je že sa mi urobili kazy už aj na prednich zuboch nikdy som taky problem nemal niekedy pocitujem bolesti nemôžem jesť opuchaju mi ďasna ako sa ten problem da vyriešiť alebo aka je alternativa s protezou by som sa nestotožnil v mladom veku

marcellka32
12. jan 2022

Nájsť dobrého zubára, čo bude problém riešiť nie trhanim, ale zachranovanim zubov

stano557
autor
12. jan 2022

@marcellka32 A je to drahe jeden zub som na invalidom dôchodku a nemôžem si to finančne dovoliť

marcellka32
12. jan 2022

@stano557 viem, že sú drahé, tiež už mám v ústach 1000 eur, sú kliniky, kde sa dá na splátky splácať

stano557
autor
12. jan 2022

@marcellka32 Zubara mam unas v dedine myslite si že tam sa to da na splatky

viestta
Odpoveď bola odstránená
nikdenikto
12. jan 2022

@stano557 problém určite nevznikol zo dňa na deň, zubára ste určite pravidelné nenavstevoval. Teraz Vám to nikto neurobí zadarmo, hoci zubár má zmluvu s poisťovňami, ak nemáte povinné preventívne prehliadky tak platíte plnú sumu za každý úkon

babulkomale
12. jan 2022

@stano557 tipujem ze medzizubná kefka, sólo kefka, zubná niť a dentálna hygiena u dentálnej hygieničky sú zrejme pojmy neznáme.
Opravy zubov sú tie posledné kroky pri ošetrovaní zubov, ktoré ani nemusia prísť na rad, keď sa tie predošlé kroky dodržiavajú.