Mám na tele ekzém?
Dievčatá, toto sa mi vyhodilo na ramenách, stehnách a postupne sa rozširuje. Čo by to mohlo byť? Na kožné sa tak skoro nedostanem 😔
nebude to zihlavka? ako rychlo sa to rozsirilo? ekzem sa (aspon podla mojich skusenosti) nesiri rychlo
@paskolinka ide to veľmi rýchlo, ráno som na rukách nemala nič, teraz večer celé ramená posiate a nohy takisto
@mamaradka ahoj ja to mávam pravidelne som atopička a je to žihľavka, mne sa to robí večer a potom sa to vytratí, dávam si lieky od alegie na tlmenie svrbenia napr zodac.
@mamaradka skus si odsledovat ci si dnes niečo nezjedla alebo z nejakej trávy vonku. Mne na nič neprišli mam takú nevysvetliteľnu alergiu. 😴😉
@mamaradka tak to ekzem nebude. ako pise lavienocka, zihlavka. je to alergicka reakcia. ak mas fenistil alebo nieco na alergiu, tak skus. ak nie, tak mozno to prejde aj same...
@mamaradka odporúčala ti zmeniť aj stravu? Lebo mne kázala vylúčiť histamin napríklad
Nemyslim si ze je to ekzem ak si to dostala len tak z nicoho nic z vecera do rana.To by si mala podobne problemy uz davno.Skor reakcia na nieco.

bud alergia, alebo plesen, ak to druhé, bolo by dobré ísť kožnej, ak prvé, tak na alergo