icon

Mám oslabenú imunitu po Herpes Zoster?

Dnes o 16:40

ahojte, nechapem, ci to je pocasim, ci mam oslabenu imunitu.
Minuly tyzden som sa preliecila antivirotikami na Herpes Zoster, pasovy opar a teraz na mna ide nadcha, to znamena ze mam stale oslabenu imunitu?

anonym_fb84bc
Dnes o 16:48

ja som mala opar v jeseni a chorá som bola ďalšie 3 mesiace, lebo to stačilo, že pri mne niekto zakašlal a ja som potom kašlala mesiac; akonáhle sa mi trochu polepšilo, zase som ochorela atd atd.. zlepšilo sa to asi po pol roku, keď sa oteplilo, hoci aj v júni som bola chorá

autor
Dnes o 16:49
@anonym_fb84bc

ja som mala opar v jeseni a chorá som bola ďalšie 3 mesiace, lebo to stačilo, že pri mne niekto zakašlal a ja som potom kašlala mesiac; akonáhle sa mi trochu polepšilo, zase som ochorela atd atd.. zlepšilo sa to asi po pol roku, keď sa oteplilo, hoci aj v júni som bola chorá

@anonym_fb84bc dlho som chora nebola, Mam stresove obdobie a hned pas opar. Za kolko ti zmizli vyrazky? ja mam asi 10ks ale nic zle. Len este nemiznu.

anonym_fb84bc
Dnes o 16:50

ja som bola dosť vyhádzaná, ale nebola som si najprv istá, čo to je; myslela som, že sú to štípance od komárov, ale potom, ako sa to zväčšovalo a spájalo, som šla k dr.
mne sa všetko pomaly hojí, takže trvalo to asi 3 mesiace, než mi pokožka vybledla

autor
Dnes o 16:51
@anonym_fb84bc

ja som bola dosť vyhádzaná, ale nebola som si najprv istá, čo to je; myslela som, že sú to štípance od komárov, ale potom, ako sa to zväčšovalo a spájalo, som šla k dr.
mne sa všetko pomaly hojí, takže trvalo to asi 3 mesiace, než mi pokožka vybledla

@anonym_fb84bc a kde si to mala.

anonym_fb84bc
Dnes o 16:53

na pravom boku spredu, ale hlavne zozadu smerom k chrbtu

roselyn
Dnes o 17:00

Dobry vecer. Mozem sa spytat, kto vam predpisal antivirotika, lebo mne obvodak a ani imuno/alergi nepredpisali, ze to ma riesit virolog. A takeho v meste nemame, cize som nebola ☹️

autor
Dnes o 17:00
@roselyn

Dobry vecer. Mozem sa spytat, kto vam predpisal antivirotika, lebo mne obvodak a ani imuno/alergi nepredpisali, ze to ma riesit virolog. A takeho v meste nemame, cize som nebola ☹️

@roselyn na pohotovosti. Preco by nemohol obvodak, nerozumiem. Ak mate pasovy opar, tam treba cim skor podat antivirotika.

kia241
Dnes o 17:05
@roselyn

@roselyn nam kožný lekar

anonym_92b7bf
Dnes o 17:57

@anonym_autor preto si dostala aj ten herpes zoster
Tem sa objavuje len ked je oslabema imunita

thirstymonk
Dnes o 18:06

Herpes zoster je prejavom slabej imunity. Skoč za imunologom, da ti imunor.

zuzanaete
Dnes o 19:00
@roselyn

@roselyn Mne ich predpisal obvodny.

iriska13
Dnes o 19:15
@roselyn

@roselyn mne tak isto vypisala normalne obvodná...