Mám oslabenú imunitu po Herpes Zoster?
ahojte, nechapem, ci to je pocasim, ci mam oslabenu imunitu.
Minuly tyzden som sa preliecila antivirotikami na Herpes Zoster, pasovy opar a teraz na mna ide nadcha, to znamena ze mam stale oslabenu imunitu?
ja som mala opar v jeseni a chorá som bola ďalšie 3 mesiace, lebo to stačilo, že pri mne niekto zakašlal a ja som potom kašlala mesiac; akonáhle sa mi trochu polepšilo, zase som ochorela atd atd.. zlepšilo sa to asi po pol roku, keď sa oteplilo, hoci aj v júni som bola chorá
@anonym_fb84bc dlho som chora nebola, Mam stresove obdobie a hned pas opar. Za kolko ti zmizli vyrazky? ja mam asi 10ks ale nic zle. Len este nemiznu.
ja som bola dosť vyhádzaná, ale nebola som si najprv istá, čo to je; myslela som, že sú to štípance od komárov, ale potom, ako sa to zväčšovalo a spájalo, som šla k dr.
mne sa všetko pomaly hojí, takže trvalo to asi 3 mesiace, než mi pokožka vybledla
ja som bola dosť vyhádzaná, ale nebola som si najprv istá, čo to je; myslela som, že sú to štípance od komárov, ale potom, ako sa to zväčšovalo a spájalo, som šla k dr.
mne sa všetko pomaly hojí, takže trvalo to asi 3 mesiace, než mi pokožka vybledla
@anonym_fb84bc a kde si to mala.
na pravom boku spredu, ale hlavne zozadu smerom k chrbtu
Dobry vecer. Mozem sa spytat, kto vam predpisal antivirotika, lebo mne obvodak a ani imuno/alergi nepredpisali, ze to ma riesit virolog. A takeho v meste nemame, cize som nebola ☹️
Dobry vecer. Mozem sa spytat, kto vam predpisal antivirotika, lebo mne obvodak a ani imuno/alergi nepredpisali, ze to ma riesit virolog. A takeho v meste nemame, cize som nebola ☹️
@roselyn na pohotovosti. Preco by nemohol obvodak, nerozumiem. Ak mate pasovy opar, tam treba cim skor podat antivirotika.
@anonym_autor preto si dostala aj ten herpes zoster
Tem sa objavuje len ked je oslabema imunita

ja som mala opar v jeseni a chorá som bola ďalšie 3 mesiace, lebo to stačilo, že pri mne niekto zakašlal a ja som potom kašlala mesiac; akonáhle sa mi trochu polepšilo, zase som ochorela atd atd.. zlepšilo sa to asi po pol roku, keď sa oteplilo, hoci aj v júni som bola chorá