Mám problém zaspať
Ahojte, je tu niekto s podobnym problemom ako ja? Mam problem vecer zaspat, stava sa mi to len v pracovne dni, pritom v praci nemam stres ani nic podobne, vecer liham s tym, ze isto zas nezaspim a kolko krat ozaj nezaspim ani na minutu, niekedy spim hodinu, dve, styri, ale to je hrozne malo, da sa tejto nespavosti nejako zbavit, podarilo sa to niekomu? Dakujem za odpoved
@33rudolfko3 noo odkedy... Bola som v júli na ocr, dovtedy bol spanok super, len den pred nastupom do prace ani neviem preco ma napadlo, ze ci zaspim a ci sa vyspim do prace, vtedy som uz nemohla zaspat, odvtedy sa to nejako zacalo tahat,2, 5 tyzdna som chodila do prace, potom som mala dovolenku a to som spavala 0-4hodiny ako ktoru noc. potom som mala v praci 2 tyzdne dovolenky, to som nemala ziaden problem so spankom, teraz som nastupila v pondelok do prace a z nedele na pondelok som nespala vobec, z pondelka na utorok asi 4 hodiny( vecer som si dala 2 tabletky neospanu) a tuto noc som spala asi 2 hodiny aj to sa mi podarilo zaspat asi okolo tretej