icon

Mám tetániu alebo sa jedná o niečo iné?

tomassino94
17. jan 2025

Dobrý večer , píšem sem , lebo som už zúfalý, mám už pár mesiacov problémy ktoré popíšem .. ležím kľudne na posteli a zrazu ako kedy sa mi preruší dýchanie a musím sa nasilu nadýchnuť , cítim slabosť v nohách, celého tela , pocit ako na odpadnutie , a dnes som musel až utekať na balkón aby som sa poriadne nadýchol , mám astmu ale liečim sa na ňu , pred mesiacom som bol na kontrole RTG pľúc ok , spirometria na 120%, občas ma bolí na hrudi bol som za posledné 3 mesiace 2x na EKG bolo ok. Tieto stavy má už privádzajú do šialenstva a hlavne veľmi obmedzujú. Ak ste niekto mali niečo podobné prosím o radu ako sa toho zbaviť . Ďakujem

iva33333
18. jan 2025

@tomassino94 mas post covid na 100 perc.Na FB mame aj skupinu.Mala som toto iste co ty..Este to aj niekedy mam,ale uz je to lepsie..Moze ti to prejst casom aj nemusi..Uprava stravy moze trochu pomoct

lenocka137
18. jan 2025

@tomassino94 ja mám toto a ešte horšie pred vianocami som mala nejakú virózu a odvtedy mám takéto divné stavy čo sa stále striedajú, plus tŕpnutie rúk, chodidiel atď.

lenocka137
18. jan 2025

@iva33333 ako sa volá tá skupina prosím?

tomassino94
autor
18. jan 2025

Ja som si aj všimol , že chvíľu po tých stavoch mi aj tlak vyskočí , a nemám tŕpnutie rúk ale slabosť v rukách a v nohách okolo kolien . Ide ma z toho poraziť

anka4434
18. jan 2025

Mám to iste z tetanie

iva33333
18. jan 2025

@lenocka137 https://www.facebook.com/groups/longcovidczsvk/.... Je tam pripnuty aj ,,navod na prezitie" od pani doktorky..Kedze liecba neexistuje ale nieco sa da zmiernit

tomassino94
autor
18. jan 2025

@iva33333 čiže toto budem zažívať už nastálo?

tomassino94
autor
18. jan 2025

@tomassino94 dnes ma to zas chytilo pri soferovani, nával tepla a tlak na hrudi lapal som po dychu

anka4434
18. jan 2025

Nemyslím si že to má daco s covidom spoločne priateľ je takto na tom ako ty má panické ataky úzkosti rok a pol sa odmietal liečiť sem tam dal neurol ale už konečne ide ku psychiatrovi veľa si toho berie človek k srdcu a ako ja poviem strašne rýchlo rozmýšľa a postupne časom sa to zbiera ani nevieš ako a potom už si na tom takto. Moj názor nemusí to byt tak

dievcazdediny
Autor odpoveď zmazal
iva33333
19. jan 2025

@tomassino94 Mala som to asi pred 2 rokmy..Dost casto..Postupne to prechadza same..Uz sa mi to objavi len obcas..Zhorsenie mam pri reinfekcii,napr po viroze,po chripke,po covide..