Manželovi sa tvoria červené fľaky
Ahojte,manželovi sa už 3 mesiace tvoria červené fľaky ktoré sa zväčšia až do fialová. Správy sa pluzgier a vyteká s toho biela tekutina. Tvorí sa to len na litkach keď to má celý kotnik ma opuchnuty že topanky neobuje.Chodi po lekároch všetko na v poriadku krv všetko. Teraz chodí ku kožnej ta si sním nevie dať rady len skúšajú krémy,antibiotika. Niesu to štipance.
@kamajka vytery s nosa hrdla plus mu odobrali vzorku stoho pluzgieru a všetko má v poriadku aj na boreliozu mu brali krv a všetko je v poriadky.
@blahusovai a po kardiologickej stranke je v poriadku? srdce cievy ? mna ako prve napadol bercov vred podla priznakov, ale nechcem strasit, ani sa mi to nepodoba ale zaciatky choroby som na vlastne oci nikdy nevidela, uz len pokrocile stadium.
@kamajka nemôžem sa dočítať ci to je jeden a sneho sa toto ďalej rozširuje.... manžel to mal naskor na ľavej nohe to zmizlo vyliečila sa to liekmi,potom to mal na ďalšej nohe a takto to chodí hore dole len po nohách..... no cievy nevieme teda srdce ale zo strany zdedenia takéto veci nemajú ....
@zuzana76 a doteraz mal vsetko v poriadku aj tak si myslíte že to bude niečo až tak vážne??
@blahusovai netusim, nemam vobec medicinske vzdelanie, ale ked sa to tri mesiace objavuje, vraj ked sa to pdochyti, je to dobre liecitelne, urcite to dajte poriadne vysetrit
@blahusovai v poriadku mal len krv a vyter, neviem, ved nemohla by som s auspokojit, ked problem pretrvava a lekar tvrdi, ze vsetko je v poriadku, to je zarabanie si na este vacsi problem
@zuzana76 ano ano obvodak ho poslal ku kožnej lebo už nevedel čo sním.....a tam čakáme ešte na jeden výsledok a ak povedia že je ok musíme to riešiť ďalej preto som písala tu ľudia majú niekedy skúsenosti ktoré sa zídu....
@papywest neviete mi prosím poslať link na to.... neviem presne ako to tu funguje :(

bol aj na iných vyšetreniach ako na odbere krvi?