icon

Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?

26. jan 2020

Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.

Strana
z5
autor
26. jan 2020

Tiež som si chcela dať vybrať znamienko ale keď vidím ako je mužovi, silno ma to odrádza. Vážne je to také bolestivé po zákroku?

klejkaez
26. jan 2020

Vyberali mu znamienko a je utrapeny dlhšie jak zena "dotrhana zospodu od pôrodu? "🤔🤣🤦🏼‍♀️
Za mna isto simuluje, typicky chlap. Tu ma boli, tam ma pichá vcelicka au au.... Prežil zákrok, co sa cudujeme 😊 keby rodil si vdova 😄

judar
26. jan 2020

Zobral si do hlavy prisilno slova ze "6 tyzdnov nemoze nic robit" len vyuzivat manzelku :D :D :D...ja ti neviem ja by som tskemu slahla s metlu po krizoch ze za jednu malu bodku sa ide posrat jak hrdina

merkelica
26. jan 2020

stehy sa vyberaju po 7-14 dnoch vtedy by rana mala byt ako tak ok.. a nazyvat vyberanie znamienka operaciou? tak potom ma zdravonte problemy ale pravdepodobne s hlavou

oliolijanka
26. jan 2020

To si mala vidiet mojho, co robil, ked ho pichla osa...🤦‍♀️

koniarova
26. jan 2020

Tak dodržiava šestonedelie.🤣🤣🤣🤣

ukulela
26. jan 2020

vyberaki mi uz X znamienok. na chirurgii aj so stejmi, alebo aj laserom fibromy. tie, so stejhmi, tam sa ide na kotrolu vybrat stehy - a po vysledky histologie. po kazdom vyberani som sla bud do prace, alebo som si to odsoferovala domov sama. na tvari na krku, na prsniku, vo vlasoch, na chrbte ..... myslim, ze ma akurat upozornili, ze prve dni nenatahovat, aby sa rana / steh neroztrhol, inac nic.
nozeeeeeeeeeeeee, neche sa mi verit, ze tri tyzdne simuluje - tych 6 tyzdnov si vymyslel ako sestonedelie?????
ty si v pohode daj vybrat - okolo znamienka ti to umrtvia lokalkou, znamienko vyberu - a potom ho 6 tyzdnov takto sekiruj, ani o den kratsie!

koniarova
26. jan 2020

Vyberali mi viacero znamienok, naraz aj tri. Nič to nie je, bežné práce úplne normálne.

koniarova
26. jan 2020

A hlavne to nebolí. Ani pri vyberaní, ani po.

ukulela
26. jan 2020

btw, sexovat moze? tak mu povesz, ze je to ovela vacsia namaha, ako vybrat tanier z umyvacky .... jezis, to je simulant .... ked mi zlcnik vyberali, o par dni som bola v rpaci. nehovoriac o porodoch ... zena, riadne mu to oslad!

autor
Autor odpoveď zmazal
lucyluv
26. jan 2020

Spomen mu, ze aj ty sa chystas dat vybrat znamienko, nech si zoberie z prace na teba OCR na 6 tyzdnov :D

zuzap33
26. jan 2020

Sulam sa od smiechu aký je vychcany, po brušnej operácii s rozrezanim celého brucha je pn 4 týždne. To som mala ja. Po operácii žlčníka laparoskopicky je pn 2 týždne. To mal manžel. Tiež mi odstraňovali znamienko z krku, aj sili bolo väčšie, na druhý deň v práci stehy 5dni. Všetko som robila, akurát ma to dva dni mierny pocit tahania. Oval ho poriadne s plnou taškou do tej hrude lenivca spekulativneho

lucyluv
26. jan 2020

Mozno chce len trosku polutovat 🙂

eliska13
26. jan 2020

Chudacik dávaj mu viac pozornosti😂, keď si ju tak vynucuje.Vyberali mi 2 z tváre a išla som do práce a jedno na chrbte neexistuje, aby ho to bolelo možno trocha svrbí, keď sa hojí.To je dobrý hypochonder😘

eliska13
26. jan 2020

Chudacik dávaj mu viac pozornosti😂, keď si ju tak vynucuje.Vyberali mi 2 z tváre a išla som do práce a jedno na chrbte neexistuje, aby ho to bolelo možno trocha svrbí, keď sa hojí.To je dobrý hypochonder😘

autor
Autor odpoveď zmazal
ukulela
26. jan 2020

no rovno mu povedz - je to strasne, ako ta to boli, normalne sa bojim, ked si dam vybrat ja - musime sa dohodnut, kedy mozem ist na operaciu, aby si to doma tych par tyzdnov mohol prevziat a zvladat, milacik moj!

eliska13
26. jan 2020

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzap33
26. jan 2020

Povedz mu, že musí aj večer v posteli oddychovať a to minimálne pol roka 😁😝

autor
26. jan 2020

@zuzap33 🙂

kika831
26. jan 2020

Tak mne vyberali znamienko 2x este ako pubertiacke- ziadna sukromna klinika, ale klasicka statna nemocnica- chirurgia. Na druhy den som isla normalne do skoly, na kruzky, s mamou na nakup. Ziadne obmedzenia. Takze naozaj si nemyslim ze ma manzel z toho nejake zdravotne a opodstatnene tazkosti. Len ´ zneuziva ´ z mojho pohladu situaciu.

kvietocek05
26. jan 2020

Vyberali mi uz viac znamienok, nikdy ma nik kvoli tomu nesetril. Normalne som chodila do roboty a robila vsetko aj v domacnosti. Sa sprava ako keby velku hrudnu operaciu prezil 😂. Co maju povedat zeny po porodoch.. A po sekciach hlavne, na treti den ti prinesu dieta a staraj sa.. To by si mal vyskusat

ukulela
26. jan 2020

koselu???? a vtaka mu netreba podrzat, ked ide curat???
povedz, ze si jeho stav konzultovala s chirurgom a ze to nie je normalne, ze treba prist na kontrolu a mozno reoperaciu :P alebo mu skratka povedz, ze toto nie je normalne a nech ide k doktorovi, nech sa zhovadi .... alebo mu otrieskaj lekarsku spravu o hlavu, pretoze tam sa urcite nic o 6 tyzdnovom klude nepise.

kingstonka
26. jan 2020

Vyberali mi 4 znamienka,po dva naraz s tyzdnovym odstupom a vôbec ma nič nebolelo, ani ma nenapadlo volať operáciou.

autor
Autor odpoveď zmazal
sense
26. jan 2020

Vybratie znamienka nie je operacia...
...a ani simuluje...

autor
26. jan 2020

@ukulela neviem kde zobral tych 6 týždňov

sense
26. jan 2020

To mu vaxne pomahas obliekat kosele? To malznamenieko cez pol tela?

Strana
z5