Mastodýnia - bolestivosť prsníkov
zienky,ako si ulavujete od bolesti prsnikov?? dakujem
mne dr. na bolesti doporučil homeopatika kvapky Mastodynon...sice nezabralo hned od bolesti, ale bolest prešla...taktiež som užívala Pupalka dvojročná(take olejové tobolky) tie mi tiež pomohli, brala som ich asi pol roka a teraz nemam žiadne bolesti...dovtedy ma riadne boleli a štípali ( http://slnieckova.sk/p/pupalka-dvojrocna/ )
@kazunomiya
@akiram baby dakujem,urcite vyskusam 🙂
ja som skoncila s mastodyniou uz na onkologii takze cakam vysledky ☹ tiez som brala Mastodynon ale telo sa vzpriecalo po 3 mesiacoch
@katkaluky89 co ta bolelo prsia?na ktorych miestach?ake vysetrenia ti robili?
@svetlanka111 boleli ma prsia aj mimo MC mala som navretu zilu na pravom prsniku raz navrela raz nie take blaznive a bolia ma hlavne po boku od pazuchy smerom dolu lekarka ked mi stlacala tak ma az dvihalo..zatial mi odobrali sekreciu co mi vytekala s bradaviek a dnes idem na krv a chcu mi robit MR ale mam posrubovanu chrbticu a moj neurochirurg neodporuca nakolko este nedorastla kost takze zrejme mamografia
@katkaluky89 aha a kto ta tam poslal tvoja gyna?lebo tiez mam problemy a neviem uz kam by som dla 😭
@svetlanka111 ano treba jej povedat ze mas stale taky problem aby ta poslala na mamologiu
@katkaluky89 a uz ti nieco zistili?
@svetlanka111 este nie v utorok idem na kontrolu
@svetlanka111 dnes som volala na gynekologiu kvoli krvnym testom na hormony ze vsetko mam ok ale este 20teho idem na prolaktin a zajtra na tu mamologiu na kontrolu
Ja uz som bola niekolkokrat s bolestami u dr, na utz, MR...okrem bolesti mam aj hrcky ale nic nezistili...ze su to len nejake tukove a hormonalne...vcera som mala zas velke bolesti ale dnes je uz odost lepsie. Ja dostanem tieto bolesti tak 1,5 tyzdna pred ms. Dakedy aj 2
@katkaluky89 dakujem za info,som rada ze si ok 👍len keby tie bolesti ustupili ze 😔
@svetlanka111 asi 3 mesiace? Ale ked mi robili MR tak sa k tomu vlastne nijak nevyjadrili. Ze kedy treba kontrolu. A moja dr povedala,ze zas nieje dobre to kontrolovat casto. Ze pokial nebudem mat dalsie problemy tak staci zas o rok
mna neskutocne boleli prsniky. na sone ze tam mam nejake zrasty, co je vraj normalne, ze je to po kojeni a vekom. kolegyna mi povedala, ze jej to robil antiprespirant. bolo mi to divne, ale skusila som prestat pouzivat a preslo. vraj sa z toho uvolnuje nieco do zliaz pod pazuchou a to ide az do prsnika a preto to boli. ze lepsie je pouzivat iba deodorant a dat si ho co najdalej od prsnika, alebo nieco prirodne, alebo radsej nic. co sa ani mne moc nepaci,ale pomohlo to.
@svetlanka111 bolesti neustupia dnes tam bol zlaty lekar potvrdil ze cysty su ale tym ze nemozem podstupit MR nevie sa dopracovat k zaveru nechava to otvorene a nevidi to na operaciu dokonca 😨 ze ked si nahmatam hrcku ze mam ihned prist zatial to nechavaju na gyn. liecbu aspon daco
@vierki ja neousivam absolutne nic taketo 😔nikdy som snad ani nepouzivala
@luslus no mna ani na MR neposlali,len utz kde dr teda mala najprc velky problem ju najst,potom basla a povedala ze “nic zvlastne” nevidi a kontrola o 6me presne.pravdupovediac nebola presvedciva a neviem ci jej mam verit alebo tlacit dalej niekam nieco.ostatni mi hovoria ze ak bu sa jej nezdalo posle ma dalej na vysetrenia ale bohvie 😔najradsej by som o tri mes sla do nejakeho sukromneho centra na iny nazor.vraj sa to nema chytat ani masirovat ani nic lebo sa moze zvacsit..
@katkaluky89
@katkaluky89 a teba tak strasne boleli ze ta az tam poslali?mas nejku dobru gyn 😉
@svetlanka111 mna hned z utz poslali na mr. Kvoli detalnejsiemu zobrazeniu. Ale tak neviem ako to je na sk,ja byvam v at. Tu nemam problem aby ma na hocijake vysetrenie poslali
@luslus hej len ja mam osteo nahrady v krizoch a este mi nedorastla kost keby som mala kost obrastenu tak nieje problem 🙂
@katkaluky89 tak to neviem o com hovoris 😀
@luslus tak moj dr ma tiez oosle kade tade myslim obvodny,nema problem..tu vraj ak by sa jej to nezdalo ma posle na mr,no neviem bola by som kludnejsia.ale v dec idem na preventivku a poviem ze ma to boli ze chcem este niekde ist alebo zacnem pozerat po sukromnom centre ci to ide bez ziadanky tak o mesiac co tam bude zas vidno
@svetlanka111 mne navrie zila a strasne to boli
@katkaluky89 ahoj, viem, že toto je už stará komunikácia.. Ale chcela by som sa ta spýtať, že ako to bolo nakoniec riešené, a ze co ti nakoniec bolo? Lebo ja mam podobný problém, bolia ma prsia a cítim si v jednom navretu žilu...
@tejana ahojko ja som bola ihneď gynekológom zaslaná na usg tam mi zistili 4 cysty od 4cm po 7cm po prelieceni ATB mi robili punkciu
Ahojte...ako sa mate po dlhom case??ako str vsetky prosim dopadli? Mam.tiez bolave prsia...hlavne pravy...hrcky..
Vraj zahustene zlazy..

@cicuska9999 vitamin E pomaha a liek Agnucaston (vyrobeny z bylinky vitex agnus castus, je na to priamo odskusany). Niekomu vraj pomaha aj pupalkovy olej. Mne najviac asi ten vitamin E pomahal...