Máte bolesti pri ovulácii? Ako ich zvládať?
Ahojte chcela by som sa spýtať mávate aj vy bolesti ked mate ovuláciu?take pichanie pod bruškom?
Mám, ale ja sa z nich teším lebo viem kedy ovulujem :D Málokto má také šťastie že to cíti 🙂 Dakedy bývali silnejšie, zo začiatku som sa ľakala že slepák, ale asi tým ako to beriem že som za to rada, tak dnes to len mierne popichuje tak že dokážem s tým aj normálne športovať. Som si to tak nejak v hlave nastavila že mi to vôbec nevadí.
@simkarisko11trnava mavam obcas, mala som aj take silne uz ze som si musela dat algifen neo kvapky. Tie pekne zabrali
Tiez mávam bolesti.asi ešte väčšie ako pri menzese.mna vtedy boli aj len prdnúť.normalne si musím dať tabletku
Žiaľ áno, mávam veľmi silné..akoby tlaky (kontrakcie) odspodu...vtedy mám aj častejsie nutkanie ist na wc..pred porodom som o ovulke ani nevedela, tazkosti mam pravidelne od porodu..
Ozaj vraj pomaha pupalkovy olej..nebrala som ho pravidelne tak neviem posudit..ja si dam tabletku od bolesti ked je najhorsie a tie dva tri dni nejako prezijem..
Tiež ma hrozne bolí ovulácia. Niekedy 1 deň že idem umrieť. Deň pred a deň po mám tiež bolesti ale je to len nepríjemné. Hrozne ma to obmedzuje, lebo aj krámy mám bolestivé. Pomáha mi ibalgin, i keď nechcem každý mesiac jesť toľko tabletiek
Ked to zacnes citit, navar si ten den rebrickovy caj, to pomaha
@simkarisko11trnava ja mavam az bolestivu ovulaciu, zvyknem mavat az krce v bruchu ktore neutichaju, dokonca mam aj hnacky. Gynekologicka mi dala na to take lieky ale neuzila som ani jednu, kedze mi povedala ze to su take lieky ze po nich budem mat znova menzes tak som si to rozmyslela a ani ich neberiem kedze ja dva krat do mesiaca odmietam mat kramy.

Nie.