Máte problémy s palcom na nohe?
Ahojte, na fotkách je moj palec na nohe. Zistila som to po odlakovani. Prvá foto a teraz aj druha, je rozdiel mesiac. Nebuchla som sa, nič sa mi jednoducho nestalo a stále to mám. Neboli, neškriabe, nepali…..už to mám možno aj dlhšie, mesiac a pol až dva 🤷🏻♀️😒
Na žiadnom inom to nemám. Topánky nosím ako vždy.
Čo si myslite vy? Ďakujem 🙂
ahoj aj mám a je to naozaj podliatina...stačí že možno si sa slabo udrela ale trafila si nejaký "bod" alebo ti niekto stúpil keď aj len trošku na nohu čo sa stalo mne a trvá to hrozne dlho kým sa dá dokopy
Mala som z topanok po intenzivnej turistike. Dlho trvalo, kym to odrastlo a dokonca mi raz necht odpadol, nastastie cez zimu dorastol.
No, či to nebude možno onychomykóza( pleseň)...?
https://etabletka.sk/plesen-na-nechtoch-nie-je-...
taký istý nechet mám na nohe, mám to však po turistike. Už som to raz mala. Rok to trvalo kym odrastol. Nič iné sa nedá robiť len čakať.
Z topánok to nemám tiež, fungujem stále rovnako a zrazu táto podliatina. Ako chápem, môže sa stat čokoľvek, človek si neuvedomí, ale ono akoby to pokračovalo, drží sa to a vôbec neodrasta. Nemám úplne kvalitne fotky, ale za ten čas to ani farbu nezmenilo :/. Pôjdem asi k Dr a uvidíme.
Mne síce spadol gauč na palec na nohe, keď som ho nadvihovala...ale palec som mala rovnaký...celý čierny pod nechtom a trvalo to asi 3 mesiace pokiaľ mi zišiel sám dole a potom narástol nový...takže to chvíľu potrvá...
Ako si skalopevne presvedcena, ze to nemas z topanok, ze si sa nebuchla, ani nic podobne.. Kludne to mozes mat z topanok, ani nemusis vediet. Mne tiez raz z nicoho nic zacal fialoviet necht na nohe... a postupne mi zliezol cely.. Jedine co mi z toho vychadzalo, ze som to mala z topanok po castej turistike. Naco by si isla k lekarovi..
Odporúčam ísť na kožné,tam Ti lekár povie či je to krvná podliatina alebo pleseň
@ivanakal áno, keď sa zamyslim tak ozaj nevedomky som aj mohla zakopnúť čiže kde je pravda netuším 😃
Staci mozno maly tukanec na nespravnom mieste a moze urobit zle ☹️ ja som zistila ze som dokonca mala pluzgier pod nechtom, lebo mi zacal fialoviet.. potom mi vytiekol a necht casom zisiel. 🫤 Ja som to mala ale z topanok predpokladam
Ahoj,ja mám po lete niečo podobné,boli sme na hubách a mala som gumáky,o 2 dní som mala niečo podobné,už je tomu 5 mes.stale rovnako,myslím že viac trochu belsie,ale myslím akoby mi ten nechet ani nerástol,veď uvidím....veľa zdaru

Máš to udreté, máš to podliate krvou, zlezie ti to dole s nechtom.