Máte skúsenosť s Helicobacter pylori? Aké príznaky ste mali?
Máte s tým skúsenosť niekto? Aké ste mali príznaky?
Mám roky. Nič nepomáha. Ani len preliečenie 4 kombináciou.
Pozri vpravo - tam nájdeš podobné diskusie - preštuduj.
@anonym_88c5b1 A aké sa Vám to prejavovalo?
@majkabr a ty mas ake priznaky?
@anonym_a51e7a Mňa bolí brucho neskutočne aj hlava. Napína ma na vracanie. A dnes som bola na gastro žaludka. Ale žaludok v poriadku ale nerobil mi na tuto pyroli test. Len krv mi bral či to nie je pankreas. Kolono tiež len divertikuloza ale že z toho nie su tie bolesti.
@anonym_a51e7a Mňa bolí brucho neskutočne aj hlava. Napína ma na vracanie. A dnes som bola na gastro žaludka. Ale žaludok v poriadku ale nerobil mi na tuto pyroli test. Len krv mi bral či to nie je pankreas. Kolono tiež len divertikuloza ale že z toho nie su tie bolesti.
@majkabr to sa uplne cudujem, nepisala si tu uz davnejsie ze ti byvava zle? a to ti ozaj nerobili test na HP? ako dlho to mas? si bola na hadici? ako ti vysli pankreaticke enzymy
pri pankrease je vyslovene nechutestsvo, ludia maju zlte stolice, tmavy moc, bolest brucha v lavo, chudnutie, zvysene pecenove testy aj pankreaticke enzymy a teda na sone ci ct ci mri je vidno ale je pankreatida akutna a chronicka, su rozne choroby pankreasu
co sa tyka zaludka - urcite mali robit testn na HP, robit gastrofibroskopiu a zobrat vzorky na histologiu..
bolest zaludka, zvracanie a bolest hlavy moze byt aj HITka...
ty mozes mat hocico. ozaj.
@majkabr to sa uplne cudujem, nepisala si tu uz davnejsie ze ti byvava zle? a to ti ozaj nerobili test na HP? ako dlho to mas? si bola na hadici? ako ti vysli pankreaticke enzymy
@anonym_773a72 No to sa každý čuduje že mi nerobili test na HP ale naozaj nerobili, len kolono a gastro . Gastro uplne v poriadku a kolono zistili divertikulitidu ale , že z toho až tak tie bolesti nie su.
pri pankrease je vyslovene nechutestsvo, ludia maju zlte stolice, tmavy moc, bolest brucha v lavo, chudnutie, zvysene pecenove testy aj pankreaticke enzymy a teda na sone ci ct ci mri je vidno ale je pankreatida akutna a chronicka, su rozne choroby pankreasu
co sa tyka zaludka - urcite mali robit testn na HP, robit gastrofibroskopiu a zobrat vzorky na histologiu..
bolest zaludka, zvracanie a bolest hlavy moze byt aj HITka...
ty mozes mat hocico. ozaj.
@anonym_773a72 čo je HITka?
@anonym_773a72 A pankreatické enzými mi brali až dnes a po vysledky si mám prisť zajtra. No už pol roka mám tieto bolesti.
@anonym_773a72 A pankreatické enzými mi brali až dnes a po vysledky si mám prisť zajtra. No už pol roka mám tieto bolesti.
@majkabr a gastritidu nemas? to by ale na hadici videli, cerveny epitel
@anonym_773a72 žaludok uplne v poriadku iba v črevach divertikulitida no žienky som zufala už. To akoby už nebolo riešienie na moje bolave brucho
@majkabr mozno daka intolerancia, alergia...bud rada ze zaludok je ok

Mám roky. Nič nepomáha. Ani len preliečenie 4 kombináciou.
Pozri vpravo - tam nájdeš podobné diskusie - preštuduj.