Máte telefónne číslo na neurológa MUDr. Vargu z Topoľčian?
Neviem sa vôbec k nemu dopátrať na internete..iba viem, že má ambulanciu niekde na sídlisku Juh.. 😒
telefon nemam,ale je to na juhu jak je centrum juh a oproti su ambulancie 🙂
Spýtajte sa kde je Kaufland a to už potom najdete.č.t.0903773212
ahojte babuľky, nemáte niektorá telefonne číslo, potrebujem ísť na vyšetrenie a ani jedno z týchto dvoch není funkčné,ďakujem 🙂
Ahojte chcem iba povedať že číslo na doktora VargU je 0949888981 A je platné ja som sa tam do volala hneď na prvý krat
@nezabudka74 neviem odkial mate tento kontakt ale je to sukromne cislo. Takze sem prosim nevolat! Ziada ma o to pani ktorej som volala na podnet tejto omylnej spravy!
Dobre ráno čislo 0903773212 na Pavla Vargu je neplatné ,voláte vždy mne ,ja niesom žiadna neurologia ,vybavte si prosím vás u vášho doktora ale číslo ne neplatné

0949 888 981 Je ale problem sa tam dovolať. Treba nonstop skúšať. A berie len zapísaných pacientov a to tam treba prísť ráno okolo 6.00 , príp. presne zistím. A potom isť kludne domov a vrátiť sa tam okolo 11 -tej. Ide to tam hrozne pomaly a berie pacientov, ktorí su na hodinu - zaplatení, a samozrejme medzi tým čo dovezie sanitka... Tak prajem, nech sa vybavíš 🙂