Mdloby, triaška, nepravidelný pulz, vysoký tlak
Poprosím skúsenosť. neviem, čo sa so mnou deje. Mdloby , triaška hlavne ak ma niekto ku mne prísť. Stačí, že sa ohlási návšteva. Chytím akoby záchvat nepravidelný pulz, vysoký tlak , pocit na odpadnutie. Ja si neviem predstaviť, ak by mi niekto oznámil nejakú zlú správu. Napríklad úmrtie v rodine. Asi by som dostala infarkt. Neviem to ovládať. Poprosím nie názor tetánia. Ja myslím, že som asi psychický mimo. neviem to nejak spracovať.
@trgypadl ja sa bojím, že ma raz z toho porazí. Ja fakt mám problém už obsedieť v práci a pritom mám ju rada. Neviem to nejako ovplyvniť. Netuším, či mi dvihne adrenalín a už to ide. No je to niečo hrozné.
Tetania je predsa z psychiky. Ak je to až také zlé nebolo by od veci ísť si srdce skontrolovať. Lebo raz niekde skolabuješ a ublížiš si.
Odporucam Ti nájsť si psychiatra, nie je to žiadna hanba, lebo takto budes život len prezivat a nie zit, drzim ti palce. Človeka to dokáže velmi ovplyvnit
@trgypadl asi aj sama na to prichádzam. Ja nechápem , prečo v určitých situáciach takto reagujem
To nechape nikto, niekedy to prichadza pri takych beznych situáciác, co cloveka az prekvapi.... Psychika je mocny pan
@trgypadl veď to. Asi ma dokáže všetko rozrušiť. A z niektorých ľudí asi mám panický atak
@tajik dá sa s tým nejak pracovať ??? Či rovno AD. Skúšam všetko možné rôzne vitamíny, teraz som si objednala knihu ako to zvládnuť, že si o tom niečo prečítam, no ten strach , ktorý ma prenasleduje je niečo strašné. Som v práci na vrchnom poschodí sama na celej chodbe a normálne mám strach ísť na wc, čo ked odpadnem . No hrozné vtieravé myšlienky.
Som na tom podobne takze viem ako sa citis.Mne to trva uz rok, zatial som nebol u psychologa ani, ale uz mam vymenny listok a pojdem lebo od leta to ide dole vodou somnou.Rano len vstanem a uz tlak na hrudi, nervozita stres z nicoho fakt.Ked mam niekde ist tak vnutorny nepokoj, nervozita a triaska ma chyti..staci ze sa trosku zlaknem a uz ma chyta panika..Vysoky tlak mam tiez mozno aj kvoli tomu.Cez den som casto unaveny a dobre mi je vacsinou iba vecer.Beriem magnezium skus aj ty mozno ti pomoze, mne pomaha ale pri silnych atakoch je to nic tiez.A Antidepresiv sa bojim nechcem byt z nich mimo aj ked mimo som aj tak kvoli tym stavom ale bojim sa ze AD ma zmenia uz uplne..Niekto kto berie AD a citi sa v pohode moze nieco napisat a ukludnit nas.Ja tiez mam vela priznakov tetanie ale minuly rok mi nebola potvrdena takze to bude asi ta psychika.Niekedy som vladal robit vsetko v pohode teraz poriadne nevladzem je to tazke no snad sa to vsetko zlepsi.Drzim ti palce ak chces napis mi mozme si vymenit nazory a ake mas stavy atd..
Fuhaa tak to je riadne dlha doba... Zial mam skusenost, ze nie kazdemu sa to podari prekonat bez pomoci
No 6 rokov je dosť.
Nehovorím,že keď nasadis AD tak sa toho zbavis,ale zlepší sa to.
Všetko je v hlave.
Môže to pramenit z nejakej traumy v detstve,mladosti....
Záleží ako často máš ataky a tak...

Zachvaty paniky, panicka porucha